Focaccia bio fara gluten, 220g Schnitzer Gluten Free
- Fără ulei de palmier
- Vegan
- Fără gluten
- Fără lactoza
Mod de preparare rapid și ușor: se coace timp de 10 minute la 200 grade C in cuptorul preîncălzit sau în toaster timp de 2 minute.
Notă - După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 2 zile.
Ingrediente: 40% amidon de porumb*, apă, drojdie de orez* (faina de orez*, apă), ulei din semințe de floarea soarelui*, 3% făină de porumb*, coji de psyllium*, proteine din mazăre*, făină de in*, drojdie*, dextroză*, sare de mare, fibre din măr*, agent de îngroșare: gumă de Guar*, Xantan, 0.1% legume*.
Poate conține urme de susan, soia, lupin și ouă.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non UE.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 220 g
PRODUCĂTOR: Schnitzer GmBH& Co.KG, Deutschland
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 935KJ / 222kcal
- Grăsimi, din care
- 4.5 g
- - acizi grași saturați
- 2.2 g
- Carbohidrați, din care
- 39 g
- - zaharuri
- 0.5 g
- Fibre
- 6.4 g
- Proteine
- 3.2 g
- Sare
- 1.3 g