FARFALLE BIO DIN OREZ INTEGRAL 250G Felicia
- Fără gluten.
- Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
- Timp de fierbere 10 minute.
Ingrediente: 100% făină de orez integral*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură Italia.
Valori nutriționale medii Per 100 g %VR*:
Valoare energetică 1481 kJ / 350 kcal 18*
Grăsimi, din care 2,8 g 4*
acizi grași saturați 0,7 g 4*
Carbohidrați, din care 72 g 28*
zaharuri 0,8 g 0,9*
Fibre 3,2 g
Proteine 7,5 g 15*
Sare 0 g 0*
%VR*=Valori de referință medii pentru un adult (8400kJ/2000kcal)
Mod de preparare:
Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare. Se adaugă 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min. timp în care se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
REȚETĂ: FARFALLE PRIMAVERA
Număr de porții: 4 persoane. Timp de preparare: 15 minute. Dificultate: ușor
Ingrediente necesare: Farfalle din făină de orez integral 250 g, o lămâie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de măsline extravirgin, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeți fasolea verde în apă sărată timp de 10 minute. Scurgeți și răciți mazărea in apă rece. Tăiați lămâia cu coajă în triunghiuri de 1 centimetru.
Tăiați ardeiul în fâșii. Amestecați toate ingredientele și asezonați cu ulei de măsline, sare și piper. Fierbeți farfallele în apă sărată. Se scurg pastele „al dente”, se condimentează cu sare, piper și ulei, și se servește cu câteva frunze de busuioc.
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Conţinut: 250g
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.