• -10%
Usturoi bio granulat, afumat, 15g Pronat

Usturoi bio granulat, afumat, 15g Pronat

PRN9841

6426309011518

6,63 lei 7,37 lei -10%
cu TVA

 

Usturoi granulat, afumat, 15 g

Usturoiul este atât un condiment, cât și o plantă medicinală și este unul dintre cele mai populare condimente la nivel mondial. Această plantă străveche de cultură aparține grupului de praz, cu gust și miros aromat-ascuțit. Uleiurile esențiale conținute în plantă, care conțin un nivel ridicat de sulf și despre care se spune că au un efect de promovare a sănătății, sunt în principal responsabile pentru aromă.
Mirosul intens de usturoi duce uneori la păreri împărțite, chiar și iubitorii de usturoi se feresc să folosească din când în când usturoi proaspăt în bucătărie. Usturoiul nostru tradițional afumat artizanal cu lemn de fag îi va inspira pe toți iubitorii de usturoi. Aromele blânde, dulci și o notă plăcută de fum fac usturoiul să pară mult mai plăcut. De culoare chihlimbar și cu un gust fin, usturoiul afumat inspiră o varietate inimitabilă de arome.
Usturoiul afumat este foarte versatil în bucătărie și poate fi folosit în multe moduri diferite. Salatele, supele și sosurile, preparatele din carne, tocănițele de legume, sosurile de grătar, fructele de mare sau un unt cu usturoi de casă devin o experiență deosebită cu usturoiul afumat.

INGREDIENTE granule de usturoi*, fum din lemn de fag.
*=din culturi certificate ecologic.
AMBALAT ÎNTR-O UNITATE CARE PROCESEAZĂ: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
ORIGINE: Germania / China.
CONȚINUT: 15 g
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe