Ou vegan bio, pentru retete sarate,...

Ou vegan bio, pentru retete sarate, 240g Natur Green

 

Ou vegan bio, pentru rețete sarate, 240 g Natur Green

  • 100% vegan
  • Fără gluten
  • Fără zahăr adăugat

Echivalent a 12 ouă

INGREDIENTE: făină de năut*, amidon de porumb*, proteină din mazăre*, sare neagră de Himalaya, usturoi*, sare.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Produs fabricat într-o unitate care procesează nuci și soia.

MOD DE PREPARARE: adăugați 65 ml de apă la 24 g de ou vegan și bateți bine cu un tel. Puneți 2 minute într-o tigaie la foc. Serviți!

REȚETĂ: Omletă de cartofi cu vinete și ceapă
Ingrediente necesare:
250 g de cartofi, 200 g de vinete, 120 g de ou vegan Natur Green, 250 ml de apă, o ceapă mare, ulei de măsline, sare fină de Himalaya.
Mod de preparare:
1. Tăiați cartofii în felii subțiri, vinetele cubulețe și tăiați ceapa. Spălați totul foarte bine.
2. Se încinge mult ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare și se adaugă cartofii, se prăjesc 10 minute. După acest timp se adaugă vinetele și ceapa. Se prăjește timp de 6-7 minute. Scurgeți bine și puneți deoparte.
3. Preparați oul vegan împreună cu apa și un puțină sare într-un castron mare. Se adaugă cartofii, vinetele scurse și ceapa.
4. Se încinge o lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mare și se adaugă amestecul anterior.
5. Gătiți până se asează pe fund. Cu ajutorul unei spatule se răstoarnă și se prăjește câteva minute pana se închegă, după gust.

A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 240 g
PRODUCĂTOR: Laboratorios Almond S.L. Spania
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1354 kJ / 321 kcal
Grăsimi, din care
4,2 g
- acizi grași saturați
1,3 g
Carbohidrați, din care
52,4 g
- zaharuri
1,7 g
Fibre
10,7 g
Proteine
13,1 g
Sare
2 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe