Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".
Ravioli bio cu rosii si branza, 250g D`angelo
Paste făinoase din 100% griș de grâu dur, fără ou!
Pentru 2-3 persoane
Paste ecologice cu umplutură de roșii și brânză.
INGREDIENTE: aluat paste: griș din grâu dur*, apă, umplutură (40%): pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), ricotta* (20%), roșii uscate* (10%), fulgi de cartofi*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitină* (din soia*), condimente* (busuioc*, oregano*, piper*), zahăr brut din trestie de zahăr*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE.
Poate conține urme de țelină.
MOD DE PREPARARE PASTE:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".
Sugestie de rețetă: Ravioli cu roșii și brânză cu ragout de roșii, măsline și oregano
INGREDIENTE: 250 g de Ravioli cu roșii și brânză, 8 roșii uscate la soare, 60 ml ulei de măsline, 8 roșii cherry, 4 crenguțe de oregano proaspăt, 10 măsline verzi, 10 măsline negre, 50 ml apă de la paste, 30 g brânză de munte rasă.
MOD DE PREPARARE: gătiți pastele conform rețetei. Adăugați roșiile uscate la soare în apa pentru paste timp de 1 minut, îndepărtați, uscați și tăiați în bucăți mai mici. Încingeți uleiul de măsline într-o oală mică. Adăugați roșiile, frunzele de oregano și măslinele uscate una după alta în ulei și prăjiți ușor. Scurgeți ingredientele prăjite pe hârtie de bucătărie. Turnați uleiul rămas din oală într-o tigaie mare cu margini înalte. Adăugați apa pentru paste în ulei în timp ce amestecați și aduceți la fierbere.
Amestecați cu grijă conținutul tigăii cu pastele și brânza. Aranjați cu ingrediente călduțe, prăjite și serviți imediat.
CONȚINUT: 250g
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1258 kJ/ 298 kCal
- Grăsimi, din care
- 5,9 g
- - acizi grași saturați
- 1,5 g
- Carbohidrați, din care
- 50,0 g
- - zaharuri
- 3,5 g
- Proteine
- 9,1 g
- Sare
- 1,6 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Crema tartinabila bio vegetala cu rosii si rucola, 50g Zwergenwiese





Gem bio de visine, indulcit cu sirop de agave, 225g Zwergenwiese





File de sardine fara piele si fara oase in ulei bio de masline, 120g Fontaine





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Paine din trei cereale cu seminte de floarea-soarelui, seminte de in, susan, 300g...




