ALTERNATIVA BIO LA OUA BATUTE (JUMARI DE OUA), 50G BIOVEGAN
Vegan
Fără gluten
100% vegetal
Pulbere pentru prepararea unei alternative la ouă bătute pentru prăjit pe bază de năut.
Ingrediente: făină de năut* 80%, amidon de mazăre*, tărâțe de psyllium*, sare, inulină*, fibre de morcovi*, pulbere de morcovi*, condimente* (usturoi*, chimen*, curcuma*, nucșoară*, paprika*, piper alb*, ceapă*), proteine din in*, arpagic*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Mod de preparare:
1. Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
2. Amestecați conținutul ambalajului cu 125 ml de apă rece folosind un tel.
3. Puneți puțin ulei în tigaia încinsă și apoi turnați praful amestecat în tigaie în 3 doze. După 3 minute, amestecați bățelele și mai lăsați încă 1 minut la foc mediu.
4. Apoi scoateți omleta cu două spatule și asteptați încă 1 minut. Acum adăugați o bucată mică de margarină și aruncați totul în tigaie. Poftă bună!
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 50 g
Producător: BIOVEGAN GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1365 kJ / 324 kcal
- Grăsimi, din care
- 5,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,9 g
- Carbohidrați, din care
- 47 g
- - zaharuri
- 3,3 g
- Fibre
- 7,3 g
- Proteine
- 19 g
- Sare
- 3,6 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Stelute bio din legume cu dovleac si seminte de floarea soarelui, 8buc. 250g Soto




