Fulgi bio de cocos, 200g Pronat

Fulgi bio de cocos, 200g Pronat

PRN11020

6426309011020

8,60 lei
cu TVA

 

Fulgi bio de cocos, 200 g

INGREDIENTE: nucă de cocos*
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Se pot folosi:
- la obținerea laptelui de cocos – se hidratează și apoi se dau prin blender.
- la ornarea prăjiturilor și a înghețatei.
- toping la prăjituri – împreună cu miere sau alt îndulcitor și puțină apă.
- prăjituri/creme.
- în amestecul de cereale și fructe pentru iaurtul/laptele de dimineață.  
- Consumați ca atare la gustare, alături de nuci și semințe  
- presarați într-o salată de fructe tropicale cu banane, mango, papaya și portocale.

Bomboane cu cocos (fără gluten).
Pentru că multă lume asociază gustul de cocos cu cel al deserturilor nu puteam sări peste rețetele dulci. Aceste bomboane sunt ușor de făcut în casă și sunt un desert care le va plăcea și celor cu intoleranță la gluten, cu alergii la nuci și alune sau fanilor dietei vegane.
Ingrediente (pentru 12 bucăți):
· 130g fulgi de cocos · 2 lingurițe ulei de cocos încălzit
· 3 linguri sirop de arțar · 2 linguri lapte de cocos
· ½ linguriță extract de vanilie · ½ linguriță scorțișoară
· un praf de sare de mare.
Puneți 75g din fulgii de cocos împreună cu uleiul într-un robot de bucătărie. Mixați la viteză mare până când obțineți o pastă (nu trebuie să fie la fel de cremoasă ca untul).
Adăugați siropul de arțar, laptele de cocos, vanilia, scorțișoara, un praf de sare și amestecați bine până când totul se omogenizează. Adăugați 40g din fulgii de cocos și amestecați până se combină.
Formați din această pastă 12 biluțe mici și rulați prin fulgii de cocos rămași. Țineți-le la frigider cel puțin o oră înainte de servire.

A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 200 g
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
ORIGINE: Sri Lanka
DISTRIBUITOR: S.C.PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
2552 kJ / 610 kcal
Grăsimi, din care
60,5 g
- acizi grași saturați
56,6 g
Carbohidrați, din care
16,9 g
- zaharuri
7,5 g
Fibre
11,8 g
Proteine
7,4 g
Sare
0,10 g
Umiditate
2 %

Se pot folosi:
- la obținerea laptelui de cocos – se hidratează și apoi se dau prin blender.
- la ornarea prăjiturilor și a înghețatei.
- toping la prăjituri – împreună cu miere sau alt îndulcitor și puțină apă.
- prăjituri/creme.
- în amestecul de cereale și fructe pentru iaurtul/laptele de dimineață.  
- Consumați ca atare la gustare, alături de nuci și semințe  
- presarați într-o salată de fructe tropicale cu banane, mango, papaya și portocale.

Bomboane cu cocos (fără gluten).
Pentru că multă lume asociază gustul de cocos cu cel al deserturilor nu puteam sări peste rețetele dulci. Aceste bomboane sunt ușor de făcut în casă și sunt un desert care le va plăcea și celor cu intoleranță la gluten, cu alergii la nuci și alune sau fanilor dietei vegane.
Ingrediente (pentru 12 bucăți):
· 130g fulgi de cocos · 2 lingurițe ulei de cocos încălzit
· 3 linguri sirop de arțar · 2 linguri lapte de cocos
· ½ linguriță extract de vanilie · ½ linguriță scorțișoară
· un praf de sare de mare.
Puneți 75g din fulgii de cocos împreună cu uleiul într-un robot de bucătărie. Mixați la viteză mare până când obțineți o pastă (nu trebuie să fie la fel de cremoasă ca untul).
Adăugați siropul de arțar, laptele de cocos, vanilia, scorțișoara, un praf de sare și amestecați bine până când totul se omogenizează. Adăugați 40g din fulgii de cocos și amestecați până se combină.
Formați din această pastă 12 biluțe mici și rulați prin fulgii de cocos rămași. Țineți-le la frigider cel puțin o oră înainte de servire.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtreaza:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe