Inlocuitor de albus de ou 100% vegetal, bio, 90 g Arche
Vegan
Fără gluten
Cu VegWhite de la Arche îți poți face propriile produse de patiserie, bezele, macaroons, dar și paste fără albușuri. Înlocuitorul de albuș VegWhite este pe bază de proteină de mazăre.
INGREDIENTE: proteine din mazăre* (55%), amidon de orez*, amidon de tapioca*, maltodextrină*, agent de îngroșare: făină de roșcove*, gumă de xantan, făină de guar*), sare de mare*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE
MOD DE PREPARARE: Bateți 10 g VegWhite (1 lingură plină = 2 albușuri) cu 50 ml apă (de preferat apă minerală naturală) cu un mixer la cea mai mare viteză timp de 5-10 minute până obțineți o spumă tare și procesați imediat. Continuați pregătirea conform rețetei.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 90 g
PRODUCĂTOR: Arche Naturprodukte GmbH
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1578kJ / 373kcal
- Grăsimi, din care
- 5,0 g
- - acizi grași saturați
- 0,7 g
- Carbohidrați, din care
- 39 g
- - zaharuri
- 1,6 g
- Proteine
- 42 g
- Sare
- 2,95 g
Preparare: Pentru îngroșarea a 250 ml de lichid, dizolvați 2-3 lingurițe rase (cca 10 g) de amidon de maranta în puțină apă rece , încorporați apoi în lichid , aduceți încet la temperatura de fierbere și lăsați să fiarbă timp scurt la foc mic. Pentru pâine, amestecați 3 linguri (cca 20 g ) de amidon cu 2-3 linguri de apă.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Ciocolata cu lapte si caramel sarat, indulcita cu stevie, 100g Chocolates Sole




