Ceea ce este ”Kimchi” pentru sud-coreeni, este ”Wasabi”, pentru japonezi: un condiment puternic nelipsit de la preparatele de carne si orez, și mai cu seamă, de la orice preparat de tip ”sushi”. Este obținut din hrean și din hrean japonez.
Varianta ”pulbere” permite prepararea mereu propaspătă a unei cantități mici de pastă de Wasabi, ori de cîte ori nevoia o cere. Un preparat care nu trebuie să lipsească din raftul de condimente.
WASABI BIO, PULBERE DIN RADACINA DE HREAN 25G ARCHE
Produs original japonez
Vegan
INGREDIENTE: hrean*, Wasabi* (hrean japonez* 10%).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
Poate conține urme de soia, susan și muștar.
MOD DE PREPARARE: Se amestecă 1 linguriță de wasabi cu o liguriță de apă, se lasă să se absoarbă timp de 5 minute.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 25 g
PRODUCĂTOR: Arche Naturprodukte Gmbh
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1406 kJ / 333 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,8 g
- - acizi grași saturați
- 0,2 g
- Carbohidrați, din care
- 57 g
- - zaharuri
- 42 g
- Proteine
- 14 g
- Sare
- 0,03 g