Ravioli bio cu branza fondanta...

Ravioli bio cu branza fondanta vegana, 250g D'angelo Pasta

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2415

4005496224158

14,43 lei
cu TVA

 

RAVIOLI BIO CU BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D’ANGELO PASTA

Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă
Pentru 2-3 porții
Se obțin 450 g de paste gătite
Vegetarian 
Timp de preparare 12-15 minute

INGREDIENTE: aluat: griș din grâu dur*, apă, umplutură (40%): umplutură  vegană* (49% apă, grăsime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de îngroșare: Agar-Agar*), Pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitină* (din soia*), piper*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE

POATE CONȚINE URME DE ȚELINĂ ȘI LAPTE.

PREPARARE PASTE:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă ușor  sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".
SUGESTIE DE REȚETĂ: Ravioli cu umplutură vegană și sos cu legume- ciuperci
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutură vegană , 1 linguriță sare de mare, ½ ceapă, 4 linguri de apă în care au fiert pastele, busuioc proaspăt, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume rădăcinoase, 400 g roșii(din conservă), piper, 4 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de oregano, 1 linguriță de hribi uscați,1 linguriță de zahăr din sfeclă de zahăr.
PREPARARE: Gătiți pastele conform rețetei. Între timp spălați , curățați și tăiați legumele in bucăți de 0,5 cm, apoi se prăjesc în ulei până devin aurii.Se adăugă pasta de roșii și se mestecă ușor.Stingeți cu apă de gătit.   Adăugați  roșiile, zahărul, sarea, ciupercile, piperul, oregano și lăsați la foc mic timp de  12 minute.   Adăugați pastele gătite în sosul de legume cu  ciuperci și amestecați. Decorați cu nuci de pin și busuioc.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1242 kJ / 294 kcal
Grăsimi, din care
5,8 g
- acizi grași saturați
4,8 g
Carbohidrați, din care
52,0 g
- zaharuri
1,9 g
Proteine
7,7 g
Sare
1,6 g

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare: Reteta 1

Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini
- ½ ceapă
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 3 linguri de ulei de măsline
- amestec de sare condimentată

Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se spală ceapa și se taie în bucăți lungi de aproximativ 3 cm. Decojiți cățelul de usturoi. Tăiați ciupercile curățate în bucăți subțiri. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți ușor. Adăugați apoi ciupercile și lăsați în tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând ușor. Apoi adăugați pastele și amestecați bine. Adăugați laptele de cocos. Adăugați piperul negru și sarea condimentată și puneți pe o farfurie preîncălzită.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, mărunțit și serviți imediat.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe