MAIA BIO USCATA DE SECARA PENTRU FAINURI INTEGRALE, 30G LECKER`S
Pentru un gust ușor acrișor. Pentru coacerea pâinii și a chiflelor.
Ingrediente: făină integrală de secară*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Alergenii conținuți în ingrediente sunt evidențiați.
Sfat: Pentru o crustă strălucitoare, ungeți pur și simplu pâinea fierbinte cu apă sărată după coacere.
Siropul de agave sau mierea pot fi folosite ca alternativă la siropul de sfeclă de zahăr!
Pâine de secară și grâu spelta:
250g de făină integrală de grâu spelta, 500g de făină de secară, 1 plic de maia, 1 plic drojdie uscată, 1 lingură sirop de zahăr din sfeclă, 600 ml de apă călduță, 20g sare.
Mod de preparare: se amestecă toate ingredientele și se frământă bine. Rulați aluatul moale bine în făină și lăsați-l să crească într-un vas potrivit timp de o oră într-un loc cald.Luați aluatul din vas și puneți-l pe o foaie de copt care a fost preîncălzită în cuptor. Se coace la 180 C timp de aproximativ 50 de minute.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 30 g
Producător: LECKER’S Bio Manufaktur GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1413 kJ / 334 kcal
- Grăsimi, din care
- 1,8 g
- - acizi grași saturați
- 0,5 g
- Carbohidrați, din care
- 52 g
- - zaharuri
- 1 g
- Proteine
- 11 g
- Sare
- 0,01 g