- -10%
FURSECURI DIN OVAZ FARA GLUTEN, CU CIOCOLATA CU LAPTE, 100G HAMMER MUHLE
Fără gluten, fără ou, fără ulei de palmier, fără grâu
Ovăz în dieta fără gluten.
Ovăzul fără gluten este tolerat de multe persoane cu boală celiacă și, prin urmare, reprezintă o adevărată bogăție în meniu. Ovăzul fără gluten nu numai că are un gust bun, este și plin de fibre valoroase.
Ingrediente: fulgi de ovăz integral fără gluten¹, ciocolată cu lapte 20% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină din soia), zahăr, făină de ovăz integral fără gluten¹, unt clarificat, agent de creștere: hidrogen carbonat de amoniu și hidrogen carbonat de sodiu, agent de îngroșare: gumă de guar, sare.
Poate conține urme de ou, nuci, susan și lupin.
Notă importantă!
¹Persoanele cu boală celiacă pot tolera ovăzul fără gluten în diferite moduri. Recomandăm consumul acestui produs de către presoanele cu boală celiacă numai sub supraveghere medicală.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermuhle GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 2174 kJ / 521 kcal
- Grăsimi, din care
- 28,2 g
- - acizi grași saturați
- 16,1 g
- Carbohidrați, din care
- 56,3 g
- - zaharuri
- 29,6 g
- Fibre
- 6,0 g
- Proteine
- 7,4 g
- Sare
- 1,0 g