INLOCUITOR DE OU, FARA GLUTEN, 250G HAMMER MUHLE
Vegan, fără gluten, fără lactoză*, fără ulei de palmier.
Sărac în proteine.
Ingrediente: amidon de porumb, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, agent de îngroșare: gumă de xantan, făină de orez, proteină de mazăre.
*=conținut rezidual de lactoză <0,1g/100g
Exemplu de utilizare: prăjituri și produse de patiserie, clătite și vafe, pesmet, paste și multe altele.
Notă: Înlocuitorul de ou nu are nici gustul, nici valorile nutriționale ale unui ou de găină. Acest produs nu este potrivit pentru preparate în care se folosesc ouă de găină.
Mod de preparare pentru înlocuitor de ou: amestecați 2 linguri (10g) de înlocuitor de ou cu 40 ml de apă și bateți până devine pufos. Se amestecă în aluat sau vas.
Rețetă pentru 4 vafe: bateți 20 g înlocuitor de ou Hammermühle cu 100 ml suc de portocale până devine ca o spumă. Se amestecă 40 g unt sau margarină cu 50 g zahăr până devine cremos, se adaugă înlocuitorul de ou. Se amestecă 120 g de făină, de exemplu, făină ușoară Hammermühle, se amestecă cu 1 linguriță de praf de copt și se amestecă alternativ cu 50 ml de lapte. Încălziți tava de vafe și ungeți-o ușor. Se amestecă aluatul din umplutură cu puțină apă minerală până devine cremos. Coaceți vafele și savurați-le cu zahăr pudră, sirop de arțar sau fructe de pădure proaspete.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Hammermuhle GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 2005 kJ / 480 kcal
- Grăsimi, din care
- 25,4 g
- - acizi grași saturați
- 25,4 g
- Carbohidrați, din care
- 57,8 g
- - zaharuri
- 0,0 g
- Fibre
- 6,1 g
- Proteine
- 2,0 g
- Sare
- 0,5 g