OREZ BIO SHIRATAKI PE BAZA DE KONJAK, 294 G ARCHE
Orez din făină de konjak - Low carb**.
Arche Orez Shirataki este fabricat în Japonia din fibra glucomannanului din rădăcina de konjac. Prin urmare, este foarte sățios. În Asia, produsele din konjac sunt apreciate ca făcând parte în mod tradițional dintr-o dietă cu conținut scăzut de calorii. Capătă cu ușurință aroma sosurilor și a condimentelor folosite. Cu doar un minut de timp de gătit, este ideal pentru bucătăria rapidă!
Ingrediente: apă, făină de konjak* (1,9%) (Anirophophallus konjac), hidroxid de calciu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE (Japonia).
**=sărac în carbohidrați comparativ cu orezul convențional
După scurgerea orezului, aroma tipică de konjac se disipă. Clătiți-l bine cu apă. Trebuie gătit 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta dorită.
Conținut: 294 g (150 g scurs).
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. După deschidere păstrați la rece și consumați în curs de 2 zile.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 35 kJ / 9 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,3 g
- - acizi grași saturați
- 0,3 g
- Carbohidrați, din care
- 0,3 g
- - zaharuri
- 0,3 g
- Proteine
- 0,3 g
- Sare
- 0,002 g