Cacao pudra BIO, 200g
Pudra bio de cacao alcalizată, 10%-12% conținut de unt de cacao (Thebroma Cacao).
Ingrediente: boabe de cacao*, 2,5% carbonat de potasiu pentru alcalizare.
*=din culturi certificate ecologic.
Acest tip de cacao cu conținut redus de grăsimi, conține 10%-12% unt de cacao și este utilizată în mod obișnuit în compoziția produselor de patiserie (prăjituri, torturi), creme, frișcă, etc.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Origine: Republica Dominicană.
Imaginea de pe etichetă este cu titlu informativ!
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1430kJ / 342kcal
- Grăsimi, din care
- 11,0 g
- - acizi grași saturați
- 6,5 g
- Carbohidrați, din care
- 14,0 g
- - zaharuri
- 0,0 g
- Fibre
- 33 g
- Proteine
- 24,0 g
- Sare
- 0,1g
- Tip Produs
- Mix condimente
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Recenzii (1)
Face diferenta










Nu am crezut ca poate fi atat de diferita aceasta pudra de cacao fata de cea din comert. Am adaugat la cozonac si am fost extrem de multumita. Are o aroma deosebita si, desi nu este deloc "neagra", ci chiar maro deschis (asta pentru ca nu are coloranti, precum cea din supermarket) am fost surprinsa sa vad ca nu trebuie sa adaugi foarte multa pentru a obtine culoarea dorita.