Ulei bio de ghimbir macerat la rece,...

Ulei bio de ghimbir macerat la rece, 100ml Pronat

PRN3910

6426309005708

26,57 lei
cu TVA

 

Ulei BIO de ghimbir macerat la rece, 100 ml

Conține: ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber Officinale)*.
*din culturi certificate ecologic

Beneficiile uleiului de ghimbir vin în principal din puternicii mono- și sesqui-terpenoizi, precum neral, geranial, 1,8-cineol, zingiberen, Bbisabolen și B-sesquifelandren.
De asemenea, conține A-pinen, Bpinen, camfen, linalool, borneol, yterpineol, nerol, geraniol, și acetat de geranil. Carnea și peștele pot fi marinate cu ulei de ghimbir și diverse condimente. Salatele, tocănițele, garniturile, fripturile pot fi îmbogățite din punct de vedere al gustului.

Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.

Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.

Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj

Origine: Germania
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe