Arche Naturküche - Gelifiant vegetal bio, 22 g
- Vegan
- Fără gluten
Pentru 1 kg de fructe
Ingrediente: amidon din cartofi*, amidon de arorut*, agent de gelifiere: agar agar*, pectină (neamidată).
* din culturi certificate ecologic
Conținut: 22 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH, Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1275 kJ / 305 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,1 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 69,3 g
- - zaharuri
- 0,1 g
- Proteine
- 0,3 g
- Sare
- 0,8 g
Mod de preparare: Pentru preparate pe bază de fructe: Se amestecă 22 g de gel de fructe cu 300-400 g de îndulcitor, 1 kg de fructe zdrobite și 3 linguri de suc de lămâie, se fierbe timp de 5-10 minute amestecând continuu. Realizați testul de gel, umpleți un recipient de sticlă, închideți bine și lăsați-l să se răcească pe capac.
Sfat: pentru jeleu solid vă recomandăm Agar Agar!
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Chipsuri bio putin sarate, prajite in ulei de masline, 100g Trafo





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
.Mix de condimente pentru salate si mancaruri, fara telina, 55g Pronat




