Arche – Amidon din radacina kuzu, bio, 125 g
Acest agent de îngroșare nobil dă mâncărurilor o consistență plăcută și un luciu argintiu. Ideal pentru îngroșarea supelor, a sosurilor, a dulciurilor și umpluturilor pentru prăjituri.
Kuzu este considerată sora sălbatică a rădăcinii arrow, deoarece crește exclusiv în zonele muntoase înalte. Rădăcinile sale penetrează adânc în pământ de unde preiau elementele care îi dau puterile tămăduitoare. Pe lângă faptul că este folosită ca agent de îngroșare în bucătărie, s-a dovedit eficientă și ca tratament în problemele intestinale. Este folosită cu succes ca tratament natural pentru problemele aparatului respirator(răceli, bronșite, etc.), care au drept cauză de cele mai multe ori problemele florei intestinale. Pentru terapie diluați o linguriță de kuzu în 250 ml apă și lăsați să fiarbă cca 10-15 min până devine clară.
Ingrediente: amidon de kuzu*(pueraria lobata). *din culturi certificate ecologic.
Produs original japonez
Conținut: 125 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1454 kJ / 342 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 84,7 g
- - zaharuri
- 0,2 g
- Proteine
- 0,3 g
- Sare
- 0,05 g
Preparare: Pentru îngroșarea a 500 ml de lichid, dizolvați 2 lingurițe de kuzu în puțină apă rece , încorporați apoi în lichid , aduceți încet la temperatura de fierbere și lăsați să fiarbă amestecând continuu.