Biscuiti bio din faina de grau spelta, cu ovaz si unt, 125g Bohlsener Muhle





Amidonul ce se găsește în rădăcina plantei maranta este un liant utilizat în lumea întreagă, cu aromă neutră și subtilă. Ideal pentru sosuri fine, creme, budinci, biscuiți și pentru pâine fără gluten.
Ingrediente: amidon de maranta*. *din culturi certificate ecologic.
Conținut: 125 g
Condiții de păstrare:într-un loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Preparare: Pentru îngroșarea a 250 ml de lichid, dizolvați 2-3 lingurițe rase (cca 10 g) de amidon de maranta în puțină apă rece , încorporați apoi în lichid , aduceți încet la temperatura de fierbere și lăsați să fiarbă timp scurt la foc mic. Pentru pâine, amestecați 3 linguri (cca 20 g ) de amidon cu 2-3 linguri de apă.