Arche – Sos de soia Tamari Cedarwood, bio, 250 g
Sos de soia original japonez, fermentat natural
Sosul tamari este un sos pe bază de soia foarte versatil și aromat, care în tradiția japoneză este fermentat natural. Este ideal drept condiment de bază, pentru marinate sau mâncăruri picante, precum și multe alte feluri de mâncare. Își păstrează gustul intens chiar și atunci când este gătit îndelung.
Fără gluten
Proteinele de orz sunt descompuse pe parcursul fermentației lungi.
Ingrediente: semințe de soia*(42%), apă, sare de mare, Mikawa Mirin*(sos aromatic alcoolizat*: orez*, apă, aspergillus oryzae*), făină de orz prăjit*, aspergillus oryzae*.
*din culturi certificate ecologic
Produs Original Japonez
Conținut: 250 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. După deschidere păstrați la frigider.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 300 kJ / 71 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,1 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 4,8 g
- - zaharuri
- 0,2 g
- Proteine
- 11,8 g
- Sare
- 15,8 g