D’Angelo Pasta - Cappelletti bio cu legume, 250g

Cappelletti bio cu legume, 250g D'angelo Pasta

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2406

4005496224066

14,43 lei
cu TVA

 

D’Angelo Pasta - Cappelletti bio cu legume, 250g

- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite

Ingrediente paste:

Aluat: griș din grâu dur*, apă. 

Umplutura (26%): legume* (65% - în proporții variabile: ceapă *, morcovi *, praz *, spanac *), pesmet * (făină de grâu *, drojdie *), fulgi de cartofi *, ulei de palmier, sare de mare, condimente * (în proporții diferite: usturoi *, piper *, cimbru*), ulei de floarea soarelui *, emulgator: lecitină de soia *
*din culturi certificate ecologic

Poate conține urme de: țelină și lapte.

Greutate: 250 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1264 kj / 300 kcal
Grăsimi, din care
5,5 g
- acizi grași saturați
0,9 g
Carbohidrați, din care
51,0 g
- zaharuri
2,7 g
Fibre
6,3 g
Proteine
8,1 g
Sare
1,0 g

Preparare paste: puneți pastele în 2,5 litri apă fierbinte în care ați adăugat 2 lingurițe sare, fierbeți "al dente" timp de 12-15 minute.

Sugestie de preparare:

Ingrediente reteta:
- 250g paste Cappelletti cu legume
- 1 morcov
- 4 fire de praz de primăvară
- sare de mare
- 1 cățel de usturoi
- 5 bucăți sparanghel verde
- 20 g unt
- piper alb
- 50 g boabe de alac
- 100 g mazăre
- 1/2 linguriță zahăr brun
- pastă de roșii (bulion)

Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Puneti la fiert boabele de alac. Se spală legumele și se toacă mărunt. Se pune untul într-o tigaie mare, până când se topește. Apoi adăugați legumele în ordinea gătirii lor, în funcție de timpul de preparare, iar la final pasta de roșii. Adăugați boabele de alac și pastele peste amestecul din tigaie, amestecând ușor. Serviți imediat.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe