D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu legume, 250g

Tortellini bio cu legume, 250g D'angelo Pasta

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2401

4005496224011

14,43 lei
cu TVA

 

D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu legume, 250g

- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă, ulei de palmier*. | Umplutura (26%): legume* (65% - în proporții variabile: ceapă *, morcovi *, praz *, țelină *, spanac *), pesmet * (făină de grâu *, drojdie *), fulgi de cartofi *, ulei de palmier, sare de mare, condimente * (în proporții diferite: usturoi *, piper *, cimbru*), ulei de floarea soarelui *, emulgator: lecitină de soia *
*din culturi certificate ecologic
Poate conține urme de lapte.

Greutate: 250 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1274 kj / 301 kcal
Grăsimi, din care
4,3 g
- acizi grași saturați
0,5 g
Carbohidrați, din care
55,0 g
- zaharuri
2,3 g
Fibre
2,7 g
Proteine
9,1 g
Sare
0,99 g

Preparare paste:
Puneți pastele în 2,5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare:

Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini cu legume
- 30 ml ulei de măsline
- 50 ml sos de roșii
- 1 vânătă
- 4 tulpini de busuioc
- 1 cățel de usturoi
- ¼ l pastă de roșii
- 1 ardei
- 8 măsline verzi
- 1 bucată parmezan
- ½ ceapă
- ¼ l vin roșu proaspăt de fructe
- 6 roșii cherry
- 8 măsline negre

Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se pune usturoiul într-o tigaie mare, în ulei de masline, amestecând ușor. Apoi adăugați sosul de roșii, vinul , precum  și pasta de rosii și lasați să fiarbă. Ardeiul, ceapa, roșiile, vânata se spală și se taie în bucăți mici și se fierb împreună cu măslinele în tigaie, gătindu-le timp de 3 minute. Adăugați pastele, reduceți focul și lăsati să fiarbă totul încă 4 minute. Serviți imediat, decorând farfuria cu busuioc și parmezan.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe