SCHNITZER GLUTENFREE - Paine bio fara gluten cu seminte de chia si faina integrala de quinoa, 500 gr
fără gluten și fără lactoză
acizi grași nesaturați / acid folic / bogat în fibre
Ingrediente: apă, amidon de porumb*, aluat natural de orez* (făină de orez*, apă), 9% făină integrală de quinoa*, 4% semințe de chia*, seminșe de dovleac*, susan*, ulei de floarea soarelui*, făină de porumb*, făină de orez*, semințe de floarea soarelui*, tărâțe de psyllium*, făină din semințe de in*, proteină de mazăre*, dextroză*, sare de mare, drojdie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xantan, mirodenii*.
*din culturi certificate ecologic.
Poate conține urme de soia, lupin și ouă.
Recomandare pentru un gust perfect: scoateți pâinea din pungă și puneți-o timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, sau prăjiți în aparatul de prăjit pîine feliile individuale.
Valori nutritionale: | per 100gr |
---|---|
Energie: | 972 kj/232 kcal |
Grăsimi: | 8,2 gr, din care |
- acizi grași saturați: | 1,1 gr |
- acizi grași mono nesaturași: | 2,4 gr |
- acizi grași multiplu nesaturați: | 4,6 gr |
Carbohidrați: | 30 gr, |
- din care zaharuri : | 1,8 gr |
Fibre alimentare: | 7,9 gr |
Proteine: | 5,6 gr |
Sare: | 0,73 gr |
Acid folic: 51 micrograme** (reprezintă 26% din doza zilnică recomandată)
A se păstra la loc întunecat și rece.
Greutate totală: 500 gr (2 bucăți)
După deschidere a se păstra la frigider. Se consumă în interval de două zile.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință până la data imprimată pe capac.
Producător: Schnitzer GmbH & Co. KG, Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.