SCHNITZER GLUTENFREE - Paine bio fara gluten cu seminte de chia si faina integrala de quinoa, 500 gr
fără gluten și fără lactoză
acizi grași nesaturați / acid folic / bogat în fibre
Ingrediente: apă, amidon de porumb*, aluat natural de orez* (făină de orez*, apă), 9% făină integrală de quinoa*, 4% semințe de chia*, seminșe de dovleac*, susan*, ulei de floarea soarelui*, făină de porumb*, făină de orez*, semințe de floarea soarelui*, tărâțe de psyllium*, făină din semințe de in*, proteină de mazăre*, dextroză*, sare de mare, drojdie*, agent de îngroșare: gumă de guar*, gumă de xantan, mirodenii*.
*din culturi certificate ecologic.
Poate conține urme de soia, lupin și ouă.
Recomandare pentru un gust perfect: scoateți pâinea din pungă și puneți-o timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, sau prăjiți în aparatul de prăjit pîine feliile individuale.
Valori nutritionale: | per 100gr |
---|---|
Energie: | 972 kj/232 kcal |
Grăsimi: | 8,2 gr, din care |
- acizi grași saturați: | 1,1 gr |
- acizi grași mono nesaturași: | 2,4 gr |
- acizi grași multiplu nesaturați: | 4,6 gr |
Carbohidrați: | 30 gr, |
- din care zaharuri : | 1,8 gr |
Fibre alimentare: | 7,9 gr |
Proteine: | 5,6 gr |
Sare: | 0,73 gr |
Acid folic: 51 micrograme** (reprezintă 26% din doza zilnică recomandată)
A se păstra la loc întunecat și rece.
Greutate totală: 500 gr (2 bucăți)
După deschidere a se păstra la frigider. Se consumă în interval de două zile.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință până la data imprimată pe capac.
Producător: Schnitzer GmbH & Co. KG, Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Crema vegetala bio pentru gatit pe baza de cocos, 200ml Ecomil Cuisine





20 alte produse în aceeași categorie
Bucati de mere bio glazurate in ciocolata cu lapte, 90g Rosen Garten





Amestec de condimente bio, adaos universal pentru mancaruri, 90g Pronat





Batoane bio de cocos in ciocolata neagra cu lapte, 40g Vitana




