Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".
D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu ciuperci Champignon, 250g
- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite
Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă. | Umplutura: (26%): pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapă*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgatori: lecitină din soia*, usturoi*, piper*.
*din culturi certificate ecologic
Poate conține urme de: țelină și lapte.
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1245 kj / 295 kcal
- Grăsimi, din care
- 4,1 g
- - acizi grași saturați
- 1,6 g
- Carbohidrați, din care
- 53,0 g
- - zaharuri
- 0,97 g
- Proteine
- 8,1 g
- Sare
- 0,98 g
Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".
Sugestie de preparare: Reteta 1
Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini
- ½ ceapă
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 3 linguri de ulei de măsline
- amestec de sare condimentată
Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se spală ceapa și se taie în bucăți lungi de aproximativ 3 cm. Decojiți cățelul de usturoi. Tăiați ciupercile curățate în bucăți subțiri. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți ușor. Adăugați apoi ciupercile și lăsați în tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând ușor. Apoi adăugați pastele și amestecați bine. Adăugați laptele de cocos. Adăugați piperul negru și sarea condimentată și puneți pe o farfurie preîncălzită.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, mărunțit și serviți imediat.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Crema tartinabila bio vegetala cu ardei si nuci caju, 200g Zwergenwiese




