D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu ciuperci si ceapa, 250g

Tortellini bio cu ciuperci champignon, 250g D'angelo Pasta

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2403

4005496224035

15,10 lei
cu TVA

 

D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu ciuperci Champignon, 250g

- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă. | Umplutura: (26%): pesmet* (făină de grâu*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapă*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgatori: lecitină din soia*, usturoi*, piper*.
*din culturi certificate ecologic

Poate conține urme de: țelină și lapte.

Conținut: 250g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.

Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1245 kj / 295 kcal
Grăsimi, din care
4,1 g
- acizi grași saturați
1,6 g
Carbohidrați, din care
53,0 g
- zaharuri
0,97 g
Proteine
8,1 g
Sare
0,98 g

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare: Reteta 1

Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini
- ½ ceapă
-100 ml lapte de cocos
- piper negru
- 100g ciuperci proaspete de sezon
- 1 cățel de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- 3 linguri de ulei de măsline
- amestec de sare condimentată

Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se spală ceapa și se taie în bucăți lungi de aproximativ 3 cm. Decojiți cățelul de usturoi. Tăiați ciupercile curățate în bucăți subțiri. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți ușor. Adăugați apoi ciupercile și lăsați în tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecând ușor. Apoi adăugați pastele și amestecați bine. Adăugați laptele de cocos. Adăugați piperul negru și sarea condimentată și puneți pe o farfurie preîncălzită.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt, mărunțit și serviți imediat.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (2)

Bazat pe 2 reviews - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtreaza:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sortează după:

0 1 2 3 4
(5/5

Pline de gust

Calitate produs: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Savuroase si hranitoare.


0 1 2 3 4
(5/5

opinii

Calitate produs: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Toate tortenili sunt foarte bune. Au un gust bun, calitate.
Usor de folosit cand nu avem mult timp.


5 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe