Cappelletti bio din spelta cu linte,...

Cappelletti bio din spelta cu linte, 250g D'angelo

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2422

4005496224387

15,17 lei
cu TVA

 

Cappelletti bio cu linte, 250g D'angelo

100% griș din grâu dur, fără ou!
Vegan

INGREDIENTE: Aluat pentru paste 74%: griș de spelta* 76%, apă, umplutură 26%: pesmet* 31% (făină de spelta* 97,5%, sare, drojdie*), apă, ulei de floarea-soarelui*, linte roșie măcinată* 11,5%, roșii uscate*, ardei gras uscat*, fulgi de cartofi*, sare de mare, emulgator: lecitină* (din soia*); amestec de condimente* (condimente în proporții variate: chili* <1%, chimion*, semințe de coriandru*, boia dulce*, mentă*, chimen*, usturoi*); busuioc*, oregano*.
Poate conține urme de țelină și lapte.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare:

Cappelletti cu peperonată, roșii cocktail și fulgi de migdale

Ingrediente necesare:

  • 200 g Cappelletti din speltă și linte

  • 100 g roșii cocktail

  • 1 șalotă

  • 1 cățel de usturoi

  • 1/4 L apă de la fiertul pastelor

  • 5 tulpini de sparanghel verde

  • 30 g fulgi de migdale

  • Ulei de măsline

  • Cremă de Balsamico

  • Sare și piper negru

  • 1 crenguță de rozmarin

Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pune deoparte 1/4 litru din apa în care au fiert. Spală roșiile cocktail și sparanghelul verde, apoi prăjește-le într-o tigaie cu ulei de măsline. Adaugă șalota și usturoiul. Condimentează cu sare și piper negru, apoi adaugă crenguța de rozmarin. Încălzește-le puțin, apoi stinge cu apa de la paste. Amestecă ușor Cappelletti în tigaie. Servește într-un bol pentru paste. Presară migdalele prăjite deasupra și decorează cu un fir de Cremă de Balsamico.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
După deschidere păstrați la rece și folosiți cât mai repede posibil.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D`Angelo Pasta GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1353 kJ / 320 kcal
Grăsimi, din care
5,1 g
- acizi grași saturați
0,7 g
Carbohidrați, din care
57,0 g
- zaharuri
2,1 g
Fibre
3 g
Proteine
10,0 g
Sare
1 g

S-ar putea sa-ți placă și

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtreaza:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

5 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe