MONIKA – TĂIȚEI CHINEZEȘTI, 227 G

Monika Taitei chinezesti, 227g

Tăiței chinezești, 227 g

HS3304

8728200402517

15,50 lei
cu TVA

 

MONIKA – TAITEI CHINEZESTI, 227 G

Ingrediente: făină de grâu, uleiuri vegetale 37% (palmier, cocos, porumb, în proporții variate), sare, colorant: E160a.
Poate conține urme de soia.

Mod de preparare: fierbeți tăițeii timp de 2-3 minute în 1 litru de apă fierbinte.

Rețeta noastră: Pancit Canton
Ingrediente: 150 g creveți, 150 g carne de porc, 200 g carne de pui 1 ceapă, ¼ ceașcă ulei,2 ciuperci chinezești, 1 ceașcă supă de pui, sare, piper, ghimbir feliat,1 conopidă desfăcută buchețele, 1 morcov feliat,1 țelină feliată, ulei de susan, ¼ varză 1 pachet tăiței chinezești.
Preparare: Spălați și curățați creveții. Tăiați carnea cuburi. Căliți ceapa în ulei încins, adăugați creveții și prăjiți până dispare mirosul de pește. Adăugați carnea și ciupercile, supa de carne, sare și piper. Când este făcută carnea adăugați un pic de amidon dizolvat în apă. Adăugați legumele și gătiți până este gata. Adăugați ulei de susan. Fierbeți tăițeii conform instrucțiunilor, scurgeți-i de apă și clătiți cu apă rece. Serviți sosul peste paste, garnisit cu jumări de ouă sau fâșii de șuncă.

A se păstra la loc uscat. Origine: Filipine
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
2075 kJ/ 496 kcal
Grăsimi, din care
24 g
- acizi grași saturați
21 g
Carbohidrați, din care
60 g
- zaharuri
4 g
Proteine
11 g
Sare
1,3 g

Mod de preparare: fierbeți tăițeii timp de 2-3 minute în 1 litru de apă fierbinte.

Rețeta noastră: Pancit Canton

Ingrediente:
-150 g creveți, 150 g carne de porc, 200 g carne de pui
-1 ceapă
-¼ ceașcă ulei
-2 ciuperci chinezești
-1 ceașcă supă de pui
-sare, piper, ghimbir feliat
-1 conopidă desfăcută buchețele
-1 morcov feliat
-1 țelină feliată
-ulei de susan
-¼ varză
-1 pachet tăiței chinezești.

Preparare: Spălați și curățați creveții. Tăiați carnea cuburi. Căliți ceapa în ulei încins, adăugați creveții și prăjiți până dispare mirosul de pește. Adăugați carnea și ciupercile, supa de carne, sare și piper. Când este făcută carnea adăugați un pic de amidon dizolvat în apă. Adăugați legumele și gătiți până este gata. Adăugați ulei de susan. Fierbeți tăițeii conform instrucțiunilor, scurgeți-i de apă și clătiți cu apă rece. Serviți sosul peste paste, garnisit cu jumări de ouă sau fâșii de șuncă.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe