Potasa, bicarbonat de potasiu, 20g Vitavegan
Gustul specific al cofetăriei de Crăciun.
Vegan
Fără gluten
• Utilizarea potasei determină ca aluaturile să se lărgească în lățime.
• Prin adăugarea suplimentară a sărurilor de amoniu, aluatul dvs. va crește în înălțime.
• Dizolvați o linguriță de potasă într-o lingură de apă înainte de a o adăuga în aluat.
Notă: Ambele ingrediente nu se adaugă în același timp, ci succesiv în aluat.
Ingrediente: bicarbonat de potasiu (E501).
NOTĂ: Nu este destinat consumului direct și este potrivit doar pentru produsele de patiserie.
Conținut: 20 g (pentru 2kg de făină)
Condiții de păstrare: a se păstra într-un loc uscat și ferit de căldură.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- Tip Produs
- Bicarbonat de sodiu
- Greutate
- 20 g