Biovegan - Agar Agar gelifiant BIO, 100g
- Vegan
- Fără gluten
Agent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide.
INGREDIENTE: gelifiant Agar Agar*.
*=provenite din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
DOZERE: 2g de gelifiant (aprox. 1 linguriță) suficient pentru 6 blaturi de gelatină și 500 ml de lichid gelifiat.
ATENȚIONĂRI: Datorită ambalajului compostabil, conținutul se poate aglomera cu ușurință. Acest lucru nu are nici o influență asupra calității sau gustului.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 100g
PRODUCĂTOR: Biovegam GmbH
DISTRIBUITOR: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 720 kJ / 172 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 0,5 g
- - zaharuri
- 0,5 g
- Fibre
- 86 g
- Proteine
- 0,5 g
- Sare
- 1,3 g
Mod de peparare: Biovegen Agar Agar se dozează conform instrucțiunilor, se adaugă în apă rece, se fierbe și mai apoi se amestecă pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparatele reci: 2g din conținut se amestecă cu 100 ml de lichid rece într-o cratiță mică, se fierbe timp de 1 minut. Se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă treptat ingredientele reci și se amestecă. Vă rugăm să nu preparați în alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizează în frigider după aprox. 3 ore.