GLAZURA BIO DE GELATINA ROSIE, 2X7G BIOVEGAN

Glazura bio de gelatina rosie, 2x7g Biovegan

BV14488

4005394144886

5,90 lei
cu TVA

 

GLAZURA BIO DE GELATINA ROSIE, 2X7G BIOVEGAN

  • Vegan.
  • Fără gluten.
  • Fără zahăr.

Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, pulbere de sfeclă roșie*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
¹= tartru (piatră de vin).

Mod de preparare:
1. Amestecați conținutul unui pliculeț în 250 ml de apă rece și îndulciți după gust.
2. Aduceți lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecând constant.
3. Înlăturați de pe foc, amestecați ocazional aproximativ 10 minute și lăsați-o să se răcească până când glazura devine puțin catifelată.
4. Întindeți glazura peste tort începând din centru. Tortul poate fi tăiat după ce s-a răcit (în aproximativ 30 de minute).
Sfat: presărați prăjitura în mod uniform cu întăritor de creme Biovegan, pentru a preveni înmuierea blatului.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Biovegan GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1202 kJ / 286 kcal
Grăsimi, din care
0,5 g
- acizi grași saturați
0,1 g
Carbohidrați, din care
54 g
- zaharuri
4,0 g
Fibre
27 g
Proteine
0,8 g
Sare
0,48 g

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe