GLAZURA BIO DE GELATINA ROSIE, 2X7G BIOVEGAN
- Vegan.
- Fără gluten.
- Fără zahăr.
Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar*, amidon de cartofi*, făină din rădăcina arrow (maranta)*, pulbere de sfeclă roșie*, acidifiant: tartrat de potasiu¹.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
¹= tartru (piatră de vin).
Mod de preparare:
1. Amestecați conținutul unui pliculeț în 250 ml de apă rece și îndulciți după gust.
2. Aduceți lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecând constant.
3. Înlăturați de pe foc, amestecați ocazional aproximativ 10 minute și lăsați-o să se răcească până când glazura devine puțin catifelată.
4. Întindeți glazura peste tort începând din centru. Tortul poate fi tăiat după ce s-a răcit (în aproximativ 30 de minute).
Sfat: presărați prăjitura în mod uniform cu întăritor de creme Biovegan, pentru a preveni înmuierea blatului.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Biovegan GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1202 kJ / 286 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 54 g
- - zaharuri
- 4,0 g
- Fibre
- 27 g
- Proteine
- 0,8 g
- Sare
- 0,48 g