Snack bio din faina de grau spelta cu masline si ierburi de Provence, 150g Sommer





Gelifiant Bio fără zahăr ideal pentru preparate raw food deoarece nu necesită nici o preparare termică.
Gemurile sunt preparate rapid și mai mult decât atât ingredientele active din fructele proaspete sunt păstrate intacte.
Ingrediente: amidon de cartofi *, gumă de carruba *, amidon de porumb *, coajă de lămâie rasă, agent de gelificare (pectină, gumă guar *). *din culturi certificate ecologic.
Poate conține: urme de susan, muștar și lecitină de soia.
Nu conține conservanți și prin urmare, nu are nici o influență asupra termenului de valabilitate al produsului finit!
Producător: Biovegan GmbH
Produs în Germania
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Mod de preparare pentru 500 g de fructe: se spală fructele, se scurg, se taie bucăți mici, se elimina semințele dacă este cazul. Fructele împreună cu 175 g de îndulcitor dar nu lichid sau zahăr din trestie de zahăr și 4 linguri de zeamă de lămâie se amestecă bine într-un bol mai mare.Zdrobiți foarte bine fructele cu ajutorul unui mixer sau le dați prin blender etc...puneți gelifiantul în mijlocul compoziției și continuați să mixați încă 4 minute. În cazul în care compoziția nu este suficient de închegată continuați să mixați la o viteză mai mare încă 4 minute. Turnați compoziția în borcane bine spălate și uscate, se păstrează la frigider.
Un pachet de 18 g de gelifiant ajunge pentru 500 g de fructe în cazul gemurilor sau pentru 400 ml de suc dacă doriți să preparați jeleu.