Feminakit Extinde

Feminakit DrJuice

DrJuice Co DrJuice Co

AC102

119,00 lei

T.V.A. inclus


Cumparati inca de 150,00 lei si beneficiati de transport gratuit

Feminakit

Inflamaţiile vaginului mai pot să apară din cauza bacteriilor care se răspândesc cu repeziciune către uter şi stomac (de ex. clamidia), şi a viruşilor cancerigeni (de ex. Virusul Papiloma uman). Din această cauză este recomandabil să utilizaţi Feminakit® în paralel cu tratamentul prescris de medicul specialist, nefiind tot timpul substituibil acestuia. Este indicat să cereţi sfatul medicului d-voastră înainte de a începe utilizarea Feminakit®, datorită incidenţei viruşilor periculoşi, de cele mai multe ori transmisibili pe cale sexuală !

Duş intim Feminakit cu conţinut de argint coloidal
Argintul coloidal este format din nanoparticule de argint de mărimi microscopice, aflate în suspensie în apă. Suspensia este o soluţie a particulelor solide, în care particulele de metal îşi păstrează structura cristalină şi nu se desfac în atomi cu încărcătură (ioni). Solventul este apă bidistilată, fără încărcătură electrică, în care plutesc particulele de argint. Având în vedere că au încărcătură identică, particulele se resping una pe alta aflându-se într-o continuă mişcare.

Despre argintul coloidal s-a demonstrat că este eficace împotriva a 650 de agenţi patogeni. Esenţa mecanismului său de acţionare este distrugerea proteinei, (componentelor şi enzimelor) microbienelor. În primul rând inhibă respiraţia celulară a agenţilor patogeni, fără a afecta celulele proprii ale organismului.

De ce aţi putea avea nevoie să folosiţi Feminakit® ?
Vaginul este protejat de infecţii de bacilii lactici, situaţi în pereţii vaginului şi care se hrănesc cu glicogen produs de hormonii sexuali, aceşti bacili producând în acelaşi timp acid lactic şi peroxid de hidrogen. Acidul lactic întreţine aciditatea vaginală (PH 3,9-4,2), cea care ţine departe agenţii patogeni. Peroxidul de hidrogen eliberează oxigen, care omoară bacteriile ce se dezvoltă în lipsa aerului (anaerobe).

Distrugerea florei de bacili lactici este răspunzătoare pentru majoritatea cazurilor de inflamaţii ale vaginului. În aceste cazuri aciditatea vaginală (PH-ul) capătă valori alcaline, ceea ce permite înmulţirea agenţilor patogeni. În cazul unor boli de această natură, folosirea antibioticelor este de cele mai multe ori ,, gaz pe foc”, deoarece acestea distrug nu numai agenţii patogeni ci şi bacilli lactici răspunzători de protecţia vaginului, acesta rămânând fără protecţie o perioadă lungă de timp. Consecinţa este acutizarea, sau cel puţin creşterea frecvenţei de apariţie a inflamaţiilor vaginale, ceea ce îi împinge pe medici la prescrierea de noi antibiotice. Este un cerc vicios!

Folosind Feminakit® nu numai că se pot distruge agenţii patogeni dar se poate restabili şi aciditatea vaginală normală, evitând astfel infecţiile ulterioare. Utilizarea Feminakit® în mod corect presupune irigarea cu argint coloidal urmată de irigarea cu acid lactic conform instrucţiunilor. Un alt avantaj al utilizării Feminakit® este dat de argintul coloidal, care are capacitatea de a regenera epiderma. În caz de infecţie, este afectată epiderma vaginului. Chiar şi după ce agenţii patogeni au fost distruşi, simptomele inflamaţiei pot persista în continuare (mâncărimi, arsuri, dureri etc). Antibioticele obişnuite nu sunt capabile să vindece bolile epidermei vaginului.


Notă: Scufita-Rosie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Important: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Vă recomandăm insistent sa citiți cu atenție toate informațiile si/sau prospectele produselor pe care doriți să le cumpărați.

Noi credem cu tărie că o alimentație sănătoasă este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar și o cale de redobândire a sănătății pierdute, de multe ori din cauza unei alimentații deficitare. Va recomandăm produse certificate organic (= fără E-uri) comercializate de firma noastră. Garantăm pentru ele!

Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.