• Nou
Boswelia Protect - Supliment...

Boswelia Protect - Supliment alimentar pentru protectia articulatiilor, Intersa Labs

Extractul oleoresină de Boswellia este o substanță obținută din rășina copacilor de Boswellia, cunoscuți și sub denumirea de tămâie indiană sau tămâie. Extractul oleoresină de Boswellia este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și este folosit în medicina tradițională de secole.

Iată câteva aspecte cheie despre extractul oleoresină de Boswellia:

  1. Proprietăți antiinflamatorii: Substanțele active din această rășină, cum ar fi acidul boswellic, sunt considerate a avea proprietăți antiinflamatorii, ceea ce face extractul de Boswellia un ingredient popular în suplimentele alimentare și produsele naturale pentru sănătatea articulațiilor.

  2. Suport pentru sănătatea articulară: Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, extractul oleoresină de Boswellia poate oferi un suport benefic pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale articulațiilor, cum ar fi osteoartrita. Se crede că aceasta poate contribui la reducerea durerii și a inflamației asociate cu aceste afecțiuni.

  3. Utilizare în medicina tradițională: Boswellia a fost utilizată în medicina tradițională indiană (Ayurveda) și alte sisteme de medicină tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv inflamații, artrită și afecțiuni respiratorii.

PB21394

8413568021394

98,00 lei
cu TVA

Etichete:
 

Boswelia Protect - Supliment alimentar pentru protectia articulatiilor, Intersa Labs

Supliment alimentar
Ingrediente: ulei de soia (agent de aglomerare), Extract oleoresin Boswellia (Boswellia serrata Triana & Planche), standardizate pentru a conține 65% acid Boswellic), gelatină (agent de acoperire), glicerină (agent de glazurare), ceară de albine (emulsificator), lecitină din soia (emulsificator), oxid de fier (colorant E-172), Vitamina E (antioxidant).
Conține derivate din soia.

Mod de utilizare: luați cate o capsulă de 3 ori pe zi.

Conținut per capsulă

Extract de Boswellia serrata

1.500 mg

Acid Boswellic

975 mg

O capsulă conține 500 mg de extract Boswellia oleoresin.

Conținut net: 79,65 g (45 capsule)
BOSWELLA PROTECT® numărul de înregistrare (Serviciul public federal, Belgia) PL 1548/69

Avertizare: Acest produs este un supliment alimentar. Urmați doza indicată în instrucțiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos.
A nu le lăsa la îndemâna copiilor mici.

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Certificat de notificare: Seria AB Nr: 2160
Producător: Dieteticos Intersa S.A.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe