Orgono G7, Crema pentru recuperare...

Orgono G7, Crema pentru recuperare dupa sport, 200ml Silicium

SEL-ORC

8437006679152

190,60 lei
cu TVA

 

Orgono G7, crema pentru recuperare dupa sport, 200 ml Silicium

Recuperare musculară după sport
Silicium + extract din plante + Legactiv™

Crema recuperatoare după sport Orgona G7 este bazată pe siliciu organic pentru sportivi. Folosirea este recomandată pentru relaxarea muschilor și articulațiilor, după efort fizic sau antrenament intens. Contribuie la oxigenarea și recuperarea muschilor. Oferă o senzație de ușurare imediată. Îmbunătățește circulația sângelui.

Mod de utilizare: aplicați cu un masaj circular pe întreaga suprafață musculară afectată, până este absorbită în totalitate. Aplicați înainte și după antrenament. Nu aplicați pe răni deschise.

Ingrediente: apă, glicerină, stearat SE, acid stearic, ulei din coajă de lămâie, oleat de decil, miristat de izopropil, silantriol, unt din boabe de cacao, ulei din germini de grâu, ulei din semințe de susan, ulei de mentă, extract din rădăcină de ghimpe pădureț, extract din coajă de lămâie, extract din spinuță, extract din alge marine brune, extract din semințe de castan sălbatic, ceară albă, mentol, palmitat de ascorbil, acetat de tocoferil, Trietanolamină, Carbomer, EDTA disodic, Etilhexilglicerină, acid benzoic, acid dehidroacetic, Fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Conținut: 200 ml
Producător: Silicium Espana Laboratorios S.L. Spania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe