• -50%
Phytorespir 30ml + 4 stickuri...
Phytorespir 30ml + 4 stickuri...

Phytorespir 30ml + 4 stickuri inhalatoare Esentialaroms

30/06/2024

Acest mix de uleiuri esențiale special selectate este aliatul perfect împotriva virușilor și bacteriilor din sezonul rece, dar mai ales acum - fiind ”la modă” - împotriva amenințării virusului Covid.

Sticluța de 30 ml încape în orice poșetă, trebuie să fie mereu la îndemână, astfel ca ori de câte ori ați fost într-o aglomerație de oameni sau bănuiți că ați inhalat viruși în aerul respirat, să recurgeți facil la ajutorul oferit de uleiurile esențiale.

În această sticluță au fost adunate cele mai eficiente ajutoare naturale, din categoria uleiurilor esențiale certificate ecologic, care sunt unanim recunoscute pentru efectul lor antibacterian.

Atenție la modul de folosire divers: aplicați câteva picături pe zona pieptului, ceafă și partea interioară a încheieturilor, masați partea interioară a brațelor și picioarelor și tălpile picioarelor.

De asemenea se pot folosi cu succes și câteva picături într-un vas cu apă fierbinte, pentru inhalare.

Evident, se poate folosi și în aromaterapie, în asociere cu diferite difuzoare de uleiuri esențiale.

Setul este dotat și cu 4 inhalatoare, astfel ca din aceeași rezervă ele pot fi încărcate pentru ”to-go”, pentru mai mulți membri ai familiei.

EA51312

8413568013238

33,30 lei 66,60 lei -50%
cu TVA

Etichete:
 

PHYTORESPIR 30 ML + 4 STICKURI INHALATOARE ESENTIALAROMS

100% natural
Pentru întreaga familie.
Cu uleiuri esențiale definite botanic și biochimic.

INGREDIENTE: uleiuri esențiale (E.O.B.B.D) de camfor (Cinnamomum camphora L.), rozmarin 1,8 cineol (Rosmarinus officinalis L.), eucalipt (Eucalyptus radiata Sieber ex DC.), cajeput (Malaleuca cajeputi Maiden & Betche ex Cheel), niaouli (Malaleuca quinquenevia (Cav.) S.T. Blake), lavandă (Lavandula hybrida L.), eucalipt (Eucalyptus globulus Labill), mentă (Mentha piperita L.), cimbru linalool (Thymus vulgaris L.), arbore de ceai (Malaleuca alternifolia Maiden & Betche ex Cheel) și cuișoare (Eugenia caryophyllata Thunb.).

MOD DE UTILIZARE: aplicați câteva picături pe zona pieptului, ceafă și partea interioară a încheieturilor, masați partea interioară a brațelor și picioarelor și tălpile picioarelor.
Pentru copii între 1 și 3 ani: diluați 5 picături în 10 ml (1 lingură) de ulei de migdale dulci sau alt ulei purtător.
Vapori: Diluați 6-10 picături în 200 ml de apă fierbinte și puneți-l într-un dispozitiv special conceput (Respirator) într-un castron cu apă fierbinte. Inspirați de mai multe ori și inspirați profund.
Inahalații: adăugați câteva picături (15-20 picături) în buretele interior al stickului și păstrați întotdeauna cu dvs. pentru a utiliza PHYTORESPIR atunci când este necesar.
Doar pentru uz extern.

CONȚINUT: 30 ml
A se consuma de preferință înainte de: data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: INTERSA LABS, S.L. Spania
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe