D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
  • -15%
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"
D'OR METABOLICS - "Basic Life"

Pachetul de sanatate D'or Metabolics Extended Life

Pachetul contine:
- 24x sticle Gold Water D'ORA, 750 ml
- 2x sticle Suc BIO pur de Aronia, 700 ml Aronia Original
- 1x Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 30 capsule CARDUSCAPS
- 1x D'OR Metabolic Tea

Doar 13.95 RON / zi

DOR-MET-E

6426309009546

430,10 lei 506,00 lei -15%
cu TVA

 

Pachetul de sanatate D'OR METABOLICS - "Extended Life"

Pachetul contine:
- 24x sticle Gold Water D'ORA, 750 ml
- 2x sticle Suc BIO pur de Aronia, 700 ml Aronia Original
- 1x Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 30 capsule CARDUSCAPS
- 1x D'OR Metabolic Tea

Mod de administrare per 1 luna:

3x200 ml/zi (24 sticle/luna) - Gold Water D'ORA, 750 ml
2x 25 ml/zi = 2 sticle a 700 ml/luna - Suc BIO pur de Aronia, 700 ml Aronia Original
1 Capsula /zi - Capsule cu armurariu, curcuma si piper negru, 30 capsule CARDUSCAPS
Zilnic Infuzie timp de 10 minute a unei cantități de 2-3 gr (1 linguriță) de Mix de ceai Metabolics, la o cană cu apă fierbinte. 

Pachetul de sănătate D'OR METABOLICS se adresează personelor aflate în tratament pentru afecțiuni ale sindromului metabolic, precum și preventiv, persoanelor interesate de un stil de viață sănătos.

Sindromul metabolic este o dereglare metabolică ca urmare a depunerii de țesut adipos în zona abdominală . Cauza principală care conduce la sindromul metabolic o constituie rezistența la insulină: din acest motiv glucoza nu mai este metabolizată corespunzător, și este acumulată în mușchi, grăsime, ficat. Ca o consecință, apar bolile cardiovasculare, diabetul zaharat și ficatul steatozic (”ficatul gras”).

Simptomele sindromului metabolic se instaleză deja de la vârsta de 20-40 de ani, ca un fel de sămănătură nefastă, și dacă nu se iau măsuri preventive sau de corecție, dezvoltăm în floarea vărstei forme avansate ale bolilor amintite mai sus. Cauzele principale  sunt alimentația bogată  în grăsimi saturate (în general alimentația din semipreparate și gen fastfood), precum și sedentarismul sau lipsa mișcării. Există și cauze secundare între care pot fi amintite crizele de apnee în somn la bărbați,  statusul proinflamator al organismului cu creșterea proteinei C reactive în sânge, precum și creșterea LDL-colesterolului (=”grăsimea rea”), care în timp duce la depunerea sa pe partea interioară a arterelor, fapt care va conduce apoi, în cascadă,  la primele forme de arterioscleroză, urmată apoi de dureri cardiace, creșterea tensiunii arteriale și atacuri cerebrale.

De aceea este foarte importantă conștientizarea acestui sindrom înainte de a degenera într-o boală care să ne marcheze restul vieții, sau să îi pună capăt prematur. Pentru fiecare componentă a sindromului metabolic trebuiesc luate măsuri de corecție.

Societățile științifice internaționale au revizuit criteriile de diagnosticare a sindromului metabolic, și pentru diagnosticarea lui au statutat prezența cumulativă a cel putin 3 din următorele criterii:

1) existenta unui tratament anterior pentru diabet zaharat sau creșterea glicemiei pe nemâncate peste 100mg/dl. 

2) valori ale tensiunii arteriale mai mari de 130/85 mmHg.

3) valori ale trigliceridelor mai mari de 150 mg/dl.

4) scăderea HDL-colesterolului  (=”grăsimea bună”) la valori mai mici de 40 mg/dl la bărbați respectiv 50 mg/dl la femei.

5) prezența obezității abdominale (grăsimea depusă în zona abdomenului).

Persoanele cu 3 din aceste criterii sunt dublu predispuse la boli cardiovasculare și cu un risc de 4-5 ori mai mare de a dezvolta diabet zaharat.

Se recomandă: un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă săracă în grăsimi saturate (animale), și un consum bogat de legume, fructe, asociată cu o activitate fizică zilnică. În plus, renunțarea la fumat și la consumul de alcool.

Produsele care compun pachetul METABOLIC

Cum ajută apa D”ORA, ca produs de bază în pachetul de sănătate ”Metabolics”?

În sine, apa este principalul factor în derularea tuturor proceselor metabolice din organism. Fără prezența apei, este imposibil de imaginat oricere proices metabolic din organism. De aceea calitatea apei cât și cantitatea consumată, este esențială pentru funcționarea optimă a organismului.

Dacă ne referim la apa D ORA, cu conținutul ei de aur și argint coloidal, se poate afirma că, în baza cercetărilor efectuate până acum, că aurul coloidal acționează ca un ”catalizator al proceselor de regenerare și de purificare a organismului de toxine” (Reiner Moll, om de știință german).

Pentru mai multe informații despre apa D”ORA vă invităm să vizitați pagina dedicată pe internet, www.pronat.ro/dora

Cu titlu de informare generală, iată alte beneficii pentru organism oferite de consumul suficient de apă pur naturală, în corelație cu sindromul metabolic:

  • Rol decisiv în buna funcționare a metabolismului
  • Contribuie la asigurarea unei digestii sănătoare
  • Contribuie la eliminarea toxinelor din corp și la metabolizarea (arderea) grăsimilor; este elementul perfect și cel mai eficient în acest scop.
  • Hidratarea corectă ne ferește de cancerul la colon și vezică urinară
  • Lubrifiază încheieturile, cartilagiile și țesuturile moi
  • Regularizează tensiunea și fluidizează sângele

Mod de administrare: la modul ideal, apa D`ORA ar trebui să devina apa dumneavoastră de băut. Dar prețul ridicat nu o face accesibilă tuturor, astfel ea poate fi consumată și mai puțin, până la foarte puțin (ca elixir, dimineața, cca 50 ml pe stomacul gol), sau odată cu administrarea medicamentelor, pentru cei care urmează un tratament medicamentos.

Cum ajută sucul pur de aronia, în cazul sindromului metabolic?

Nici despre multe din beneficiile sucului pur de aronia nu vom vorbi aici, din lipsă de spațiu, astfel că vă invităm să lecturați un articol edificator la adresa: https://pronat.ro/corporate/sanatate-si-vitalitate-cu-aronia-2/

Însă sutele de clienți care ne-au scris sau cu care am vorbit de-a lungul timpului, confirmă fără tăgadă faptul că sucul de aronia normalizează tensiunea arterială și de asemenea nivelul glicemiei din sânge și al colesterolului. Din acest motiv sucul pur de aronia, certificat din cultură ecologică, este recomandarea noastră obligatorie pentru toți cei preocupați de propriul sindrom metabolic.

Mod de administrare: Se consumă cca 100 ml/zi distribuit în 3 reprize egale (cca 3 linguri) dimineața/prânz/seara, neaparat după mâncare.

Cum ajută CARDUSAPS, în cazul sindromului metabolic?

CARDUSCAPS – (produs notificat în România) – sunt capsule care conțin Cavacurmin, peperină și silimarină din armurariu.

Cavacurmin-ul este un produs patentat din extract de curcumă, care potențează de 40 de ori absorbția componentei active a curcuminei, valorificând astfel efectele multiple și antiinflamatorii ale curcuminei. Se cunoaște faptul că, în prezența acidului clorhidric din stomac, efectul curcuminei este anulat după câteva minute, astfel că organismul nu poate face uz de ea în totalitate. Practic doar ceea ce reusește să absoarbă în primele 2-3 minte după ingestie este valorificat de organism, restul rămâne  nefolosit. Prin procedura patentată de încapsulare a componentei active din curcumă (Cavacurmin), componenta activă a curcumei trece neafectată prin stomac și va fi absorbită în intestin. Măsurătorile au relevat faptul că în acest fel organismul absoarbe de 40 de ori mai multă componentă activă, decât în ingestia obișnuită de curcumă sau alți suplimenți din curcumă.  Mai mult, în prezența piperinei (o componentă activă din piper), absorbția curcuminei este amplificată natural de mai multe ori.

Armurariul este cunoscut pentru rolul său în sprijinirea funcției hepatice.

Combinația celor 3 componente (Cavacurmin, piperină, silimarină) rezultă într-un produs inovator, versatil, cu multiple recomandări, între care, din cele peste 20 de recomandări, amintim doar câteva:

  • Acțiunea și îndepărtarea în profunzime a inflamației (vă amintiți, mai sus am scris că sindromul metabolic apare pe fondul unui ”status proinflamator al organismului”)
  • Protecție hepatică și regenerare
  • Boala metabolică (trigliceride, colesterol, rezistența la insulină)
  • Diabet de tip II: protecție împotriva complicațiilor (nefropatie diabetică și neuropatie)
  • Obezitate: curățarea organismului la oamenii supraponderali
  • Protecția pancreasului

Administrare: 1 capsulă pe zi

(Descărcați aici pliantul CARDUSCAPS)

Cât timp este recomandat a fi administrat pachetul D`OR METABOLICS?

Toate pachetele de sănătate de la Pronat sunt gândite ca un ”campagnion” de viață, care acționează preventiv și de asemenea sunt un însoțitor suplimentar în curele specifice de tratament pentru diabet, obezitate, tensiune arterială, colesterol mărit, ficat gras, detoxifiere, etc.

Pachetul D`OR METABOLICS nu înlocuiește și nu trebuie substituit medicației recomandate de medicul de specialitate. Produsele care compun pachetul D`OR METABOLICS nu sunt medicamente și nici nu le înlocuiește pe acestea. 

Pachetul D`OR METABOLICS - însoțit de o dietă bogată în legume și fructe, dar săracă în consumul de grăsimi - și asociat cu o viață activă, în mișcare, poate contribui la creșterea calității vieții, la buna funcționare a proceselor metabolice, la normalizarea valorilor privind glicemia, tensiunea arterială și colesterolul, la promovarea stării de bine, ca un excelent mijloc de prevenție la escaladarea sau apariția bolilor pentru care sindromul metabolic este doar faza incipientă.

Recomandăm folosirea pe termen lung a curei D`OR METABOLIC, astfel: 3 luni cură, cu 3 luni de pauză.

PROMISIUNEA NOASTRĂ: o normalizare progresivă a valorilor indicatorilor sindromului metabolic și o îmbunătățire semnificativă a stării de bine.

PRONAT SRL

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe