Faina de grau ”Primitiva” 13,17%...

Faina de grau ”Primitiva” 13,17% proteina, 5kg Pronat

Recomandata pentru paine si produse de patiserie.
Aceasta faina este importata din Italia cu denumirea originala: ”farina di grano tenero”, sau ”faina de grau tânăr”, de aici si denumirea sugestiva de ”Primitiva”.
Continut mare de proteina.
Un client de-al nostru care foloseste frecvent acest tip de faina, ne-a descris-o astfel:

  • Este o făină de grâu albă, cu fibre vizibile, care o fac să aiba aceeași ca textură ca făina de grâu albă tip W650.
  • Are un conținut ridicat de proteine de 13,17%, ceea ce o recomandă ca făină pentru pâine consistentă, totuși, în practică, pare foarte potrivită de asemenea pentru produse de patiserie grase, foi de plăcintă, pizza, focaccia și chifle.
  • Se comportă în mod similar cu faina de spelta, cu o structură de gluten mai pronunțat elastică.

 

SC12428

6426309010627

62,33 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

FAINA DE GRAU ”PRIMITIVA” - 13,17% PROTEINĂ, 5KG

CONȚINE: făină de grâu moale (farina de grano tenero), cu continut ridicat de proteina.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Produs realizat folosind grâu nemodificat genetic și în conformitate cu Regulamentul UE nr. 1829 și 1830/2003
Radiatii ionizante: NU

CONDIȚII DE PĂSTRARE ȘI DEPOZITARE: într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
ORIGINE: Italia
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
DISTRIBUITOR: S.C. PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1448 / 342 kJ / kcal
Grăsimi, din care
1,94 g
- acizi grași saturați
0,38 g
Carbohidrați, din care
65,89 g
- zaharuri
0,95 g
Fibre
3,99 g
Proteine
13,17 g
Sare
0,000 g

S-ar putea sa-ți placă și

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtreaza:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sortează după:

0 1 2 3 4
(5/5

Imi salveaza painea de spelta

Calitate produs: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Folosesc faina Primitiva pentru a aduce un gluten calitativ si textură pâinii de spelta integrala pe care o fac. Atunci cand o fac cu aceasta faina, painea iese bine crescuta si cu gust foarte bun. Atunci cand fac painea cu spelta si faina obisnuita, alba, din piata, familia cârtește că nu le place pentru ca iese foarte indesata.
Am folosit-o si la prajituri si s-a comportat foarte bine, desi aveam sanse sa nu creasca pentru ca pusesem multe "greutati": fructe, gem, stafide, pasta de curmale, etc.
Am comandat acum un nou săculeț de faina pentru a face si pizza si focaccia. Am vazut retete care cereau anume Primitiva.


5 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe