Recomandata pentru paine si produse de patiserie.
Aceasta faina este importata din Italia cu denumirea originala: ”farina di grano tenero”, sau ”faina de grau tânăr”, de aici si denumirea sugestiva de ”Primitiva”.
Continut mare de proteina.
Un client de-al nostru care foloseste frecvent acest tip de faina, ne-a descris-o astfel:
- Este o făină de grâu albă, cu fibre vizibile, care o fac să aiba aceeași ca textură ca făina de grâu albă tip W650.
- Are un conținut ridicat de proteine de 13,17%, ceea ce o recomandă ca făină pentru pâine consistentă, totuși, în practică, pare foarte potrivită de asemenea pentru produse de patiserie grase, foi de plăcintă, pizza, focaccia și chifle.
- Se comportă în mod similar cu faina de spelta, cu o structură de gluten mai pronunțat elastică.
FAINA DE GRAU ”PRIMITIVA” - 13,17% PROTEINĂ, 5KG
CONȚINE: făină de grâu moale (farina de grano tenero), cu continut ridicat de proteina.
Produs realizat folosind grâu nemodificat genetic și în conformitate cu Regulamentul UE nr. 1829 și 1830/2003
Radiatii ionizante: NU
CONDIȚII DE PĂSTRARE ȘI DEPOZITARE: într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
ORIGINE: Italia
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
DISTRIBUITOR: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1448 / 342 kJ / kcal
- Grăsimi, din care
- 1,94 g
- - acizi grași saturați
- 0,38 g
- Carbohidrați, din care
- 65,89 g
- - zaharuri
- 0,95 g
- Fibre
- 3,99 g
- Proteine
- 13,17 g
- Sare
- 0,000 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Ciocolata alba bio vegan cu migdale sarate si coacaze, 100g Gepa





Ciocolata neagra cu stevie, minim 72% cacao, 100g Chocolates Sole




