Faina bio de castane, 150g Pronat

Faina bio de castane, 150g Pronat

PRN09621

6426309009621

16,20 lei
cu TVA

 

FAINA BIO DE CASTANE, 150G

INGREDIENTE: făină de castane*.
*=din culturi certificate ecologic.
AMBALAT ÎNTR-O UNITATE CARE PROCESEAZĂ: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.
SUGESTII DE FOLOSIRE: Puteți adăuga făină de castane în bolul de cereale cu lapte la micul dejun! Făina de castane este ideală și pentru întărirea sosurilor, răntașurilor și în amestec de făinuri pentru pâine, brioșe, blaturi de tort sau diverse deserturi. Făina de castane se poate folosi și la prepararea halvalei, a ciocolatei, la rețete de prăjituri și bomboane.

CONDITII DE PASTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
ORIGINE: Italia
DISTRIBUITOR: S.C. PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1535 kJ / 363 kcal
Grăsimi, din care
3,7 g
- acizi grași saturați
0,7 g
Carbohidrați, din care
74 g
- zaharuri
28 g
Fibre
7 g
Proteine
5,2 g
Sare
0,03 g

- CLĂTITE DULCI DE TAPIOCA -
[Număr de porții: 1 - Timp de preparare: 5 minute - Timp de gătire: 7-10 minute]
Doriți ceva diferit pentru micul dejun sau gustare după-amiază? Ce spuneți de clătite dulci, vegetariene și fără gluten? Cu o măsură, 5 ingrediente și 15 minute puteți obține clătite dulci delicioase.
Sunteți gata să învățați cum să faceți acest lucru?
Ingrediente necesare (pentru o clătită):
1 lingură de făină de cassava, 1 lingură lapte vegetal, 1 lingură pudră de cacao, 1 lingură zahăr, 1 ou.
Mod de preparare:
1. Într-un castron, puneți ouăle și laptele și amestecați-le bine.
2. Acum, adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați până obțineți un aluat subțire.
3. Încălziți o tigaie de aprox. (15 cm) și turnați aluatul in ea. Dacă doriți puteți să ungeți tigaia cu ulei de cocos.
4. Gătiți pe fiecare parte timp de 3-5 minute.
5. Când este gata, adăugați umplutura, care poate fi cremă de migdale, sirop de arțar, cremă de ciocolată și așa mai departe.

- TORT DE COCOS -
[Număr de porții: 12 - Timp de preparare: 45 minute - Timp de gătire: 60 minute]
Orice preparat cu nuca de cocos este delicios! Deci, bucurați-vă de acest tort mare și ușor de preparat. Persoanele cu alergie la gluten și lactoză pot, de asemenea, să consume acest preparat, nu este grozav ?!
Ingrediente necesare:
3,5 cești  lapte de cocos, 3 linguri de unt (nesărat), 2 cești de zahăr, 4 ouă, 2,5 cești făină de cassava, 1/2 ceașcă făină de cocos, 1/2 ceașcă fulgi de cocos, 1 ligură praf de copt, 1 linguriță cardamom, 1 linguriță sare.
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180° C.
2. Ungeți o formă de tort de 21 cm cu ulei de nucă de cocos și presărați-o cu făină de cassava.
3. Într-un castron mic, amestecați albușurile de ou și adăugați sarea pentru a nu se topi.
4. Bateți amestecul cu gălbenușurile, zahărul și untul până când ajung la o consistență (cremă galbenă moale).
5. Continuați să amestecați și adăugați încet laptele, făina și praful de copt.
6. Când sunt bine amestecate, opriți-vă și cu o lingura faceți vârfuri moi, amestecând foarte ușor.
7. Turnați amestecul în tava de copt și peste acesta presărați fulgi de nucă de cocos și nectar de nucă de cocos.
8. Coaceți-l timp de aproximativ 60 de minute la temperatură medie.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe