Faina integrala de Grau Spelta Bio, 25 kg
Procesat cu o tehnologie specială, la maxim 35° C, astfel încât ÎNTREG bobul de grau spelta este măcinat extrem de fin (400 microni), aşadar conţine integral şi tărâţele.
Rețetă pentru pâine integrală din grau spelta:
500 gr de făină de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia.
8,5 gr de drojdie se amestecă cu 330 ml apă călduță, apoi se toarnă peste făina amestecată cu sare.
Se mai adaugă 5 linguri de ulei de măsline presat la rece.
Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine.
După preferință se poate adăuga cca 30 gr de semințe diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc).
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Origine: Romania, Macinat la temperatura scazuta!
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Recenzii (1)
Raport calitate -pret excelent










Mai multi din familie avem diferite probleme autoimune. Am inceput sa fac paine cu maia si treptat am ajuns si la graul spelta. Initial cumparam de la o alta firma romaneasca, dar acela nu era macinat lent si transportul mai adauga 1-2 lei pe kilogramul de faina. Sunt foarte multumita de calitatea acestei faini si ma bucur ca Pronat ofera transport gratuit de la o anumita suma incolo , pot astfel sa cumpar faina asta calitativa la un pret si mai bun.