HAMMER MUHLE – PREMIX PENTRU PAINE MULTICEREALE CU SEMINTE, FARA GLUTEN, 500G
- Bogat în fibre
- Fără adaos de grâu
- Fără lactoză*
Premix pentru pâine multicereale cu 31% semințe.
Ingrediente: făină integrală de orez, amidon de porumb, semințe de floarea soarelui 12%, semințe de in 9%, făină de hrișcă, aluat acru uscat fără gluten (din făină de orez), semințe de in aurii 5%, sare, agent de îngroșare: gumă de guar, sare.
Poate conține urme de soia și susan.
Rețetă pentru pâine:
In cuptor:
Amestecați 500 g de făină cu 7 g de drojdie uscată, frământați cu 450 ml de apă și 2 linguri de ulei. Puneți aluatul într-un vas și lăsați-l să crească pentru 45 minute. Înainte de a băga în cuptor presărați după preferință cu semințe de floarea soarelui sau semințe de in. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 210 grade cu temperatură de sus și de jos pentru aproximativ 50 minute.
În mașina automată de pâine:
500 g premix, 480 ml apă, 10 g ulei, 5 g drojdie uscată. Adăugați îngredientele în ordinea indicată de mașina dvs. automată de pâine. Recomandă folosirea programului de bază.
*=conținut rezidual de lactoză <0,1 g /100 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 500 g
Producător: Hammermuhle GmbH
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1684 kJ / 401 kcal
- Grăsimi, din care
- 13,2 g
- - acizi grași saturați
- 1,5 g
- Carbohidrați, din care
- 54,6 g
- - zaharuri
- 2,4 g
- Fibre
- 9,3 g
- Proteine
- 10,7 g
- Sare
- 2,4 g