Făină integrala Bio de ovăz, 500gr
Ovăzul este o cereală cunoscută și folosită încă din antichitate, fiind apreciată în zilele noastre în special pentru valoarea sa energetică. Conține multe proteine puține glucide și are un conținut foarte redus de grăsimi.
Făina este obținută prin măcinarea și cernerea ovăzului pentru eliminarea substanțelor străine și a impurităților. Ovăzul folosit ca materie primă este atent selecționat și controlat după criterii bine definite: umiditate, greutate specifică, conținut de impurități, temperatură și miros, etc.
Făina de ovăz poate fi folosită în produse de panificație alături de făina de grâu, pentru biscuiți sau alte produse de patiserie. Din fulgii de ovăz se obține terci, un preparat specific bucătăriei anglo-saxone.
Origine: UE
Valori nutriționale medii (%) per 100 g:
Valoare energetică: 402 Kcal/ 1695 KJ
Proteine: 13,8 %
Carbohidrați: 67,9 %
-din care zahăr: 0,60 %
Grăsimi, din care: 7,20 %
-acizi grași saturați: 1,40 %
Fibre: 5,00 %
Sodiu: <0,10 %
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
A se păstra la loc răcoros și uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.