Detergent super concentrat pentru...

Detergent super concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1000ml Argital

AG2061

8018968010322

47,30 lei
cu TVA

 

ARGITAL - Detergent Bio super- concentrat pentru lana si tesaturi fine 1L

Detergent superconcentrat, recomandat atât pentru spălare manuală cât şi cu maşina.

Datorită ingredientelor active, nu este necesară folosirea balsamului!
Recomandat atât pentru spălare manuală cât şi cu maşina.

Ingrediente: agenţi tensioactivi ionici şi non ionici, extract de nalbă, gel de argilă verde uscată la soare, uleiuri esenţiale de levănţică şi pin, sare de mare. Uleiurile naturale esenţiale conţin: Linalool, Limonene.

Producător: Argital
Produs în Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Mod de utilizare: Spălare cu maşina: dizolvaţi 1-2 linguri de detergent BIOLAVO pentru lână şi ţesături delicate în apă caldă şi turnaţi în sertarul de detergent al maşinii. Selectaţi programul de spălare pentru lână şi ţesături delicate. Selectaţi temperatura apei la 30°C. Nu stoarceţi rufele. Uscaţi rufele la umbră şi departe de surse de căldură.NU ESTE NECESARA ADAUGAREA DE BALSAM.

Spălare manuală: Umpleţi ligheanul cu apă călduţă (30°C). Dizolvaţi o lingură de detergent BIOLAVO pentru lână şi rufe delicate în apă caldă şi turnaţi în lighean. Înmuiaţi rufele între 5 şi 15 minute sau spălaţi imediat. Clătiţi fără să stoarceţi şi puneţi la uscat la umbră şi departe de surse de căldură. În timp ce spălaţi veţi inhala parfumul uleiurilor esenţiale de levănţică şi pin. Extractul de nalbă conţinut în detergentul BIOLAVO pentru lână şi ţesături delicate, bogat în mucilagii nu protejează doar mâinile ci îmbunătăţeşte spălarea şi înmoaie fibrele. Argila verde uscată la soare înmoaie apa de spălat.NU ESTE NECESARA ADAUGAREA DE BALSAM.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

16 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe