Soriaskin Gel ingrijirea pielii cu...

Soriaskin Gel ingrijirea pielii cu probleme, 150ml

Produs ideal pentru protecția de zi cu zi perfect pentru pielea predispusa la uscăciune, iritații sau mâncărimi.

SEL-SK

8437006679176

160,00 lei
cu TVA

 

SORIASKIN GEL - Îngrijirea pielii cu probleme, 150ml

Ingirjirea zilnica a pielii predispusa la mancarime si iritatii
Gel cu siliciu organic, cu Equisetum (coada calului) & Echinacea

Conține SILICIUM G5 și Echinacea pentru piele sensibilă sau iritată. Soriaskin este protecția zilnică ideală pentru piele care tinde să fie uscată, iritată sau mâncantă. Protejează și regenerează pielea. Bariera pielii poate fi restaurată prin protecție și hidratare adecvată.

Soriaskin este conceput pentru a fi utilizat ca parte a unui regim zilnic de îngrijire a pielii pentru a calma pielea uscată, mâncărime sau sensibilă.
 
Componentele principale sunt siliconul organic derivat din formula lui Dr. Loïc Le Ribault cu Equisetum arvense (coada-calului) și Echinacea. Beneficiile sunt o abordare multiprodusă a îngrijirii pielii. Studiile științifice arată că silicea face parte din cheia structurală în condroitina 6-sulfat, un proteoglican care îmbunătățește regenerarea cutanată. În esență, aceasta este acțiunea siliciului în sinteza colagenului și a elastinei și rolul său structural în regenerarea pielii. (De aici și utilizarea frecventă pentru aplicațiile de diminuare a cicatricilor și a rănilor.) Horsetail este o extracție din plante de silice pentru a completa forma mineralizată utilizată de Dr Ribault. Echinacea este antiinflamator și se utilizează în aplicațiile homeopatice pentru a trata pielea inflamată sau infectată. De asemenea, stimulează sistemul imunitar.

INSTRUCȚIUNILE DE UTILIZARE:
Aplicați pe piele de 3-4 ori pe zi. Masați complet. Soriaskin nu este gras și nu pătrunde în îmbrăcăminte.

Ingrediente: apa, metilsilanol, extract de Equisetum arvense, extract de radacina de Echinacea Angustifolia, propelinglicol, carcomer, trietanolamina, diazolidil uree, benzoat de sodio, sorbat de potasiu, acetat de tocoferil.
Conținut: 150 ml

Păstrare: într-un loc răcoros și departe de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe