Consumul cremei ecologice din migdale de pământ poate fi benefic datorită valorii sale nutriționale ridicate, inclusiv proteine, fibre, grăsimi sănătoase și vitamine și minerale esențiale. Aceasta poate contribui la o alimentație echilibrată și sănătoasă.
Ea poate fi consumată în diverse moduri. Aceasta poate fi utilizată ca unt de nucă în rețete de prăjituri, brioșe, pâine și alte produse de patiserie. Poate fi adăugată în smoothie-uri, sosuri, dressing-uri sau poate fi întinsă pe pâine, crackers sau legume pentru un gust sănătos și delicios. De asemenea, poate fi amestecată cu alte ingrediente pentru a crea sosuri sau dipuri.
Crema bio din migdale de pamant, 250g Govinda
Vegan
Fără zahăr adăugat
Doar din 2 ingrediente ecologice
Ingrediente: 67% migdale de pământ* prăjite, ulei de floarea soarelui*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de fructe cu coajă.
Conține zaharuri în mod natural
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Conținut: 250g
Producător: Govinda Natur GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 2522 kJ / 603 kCal
- Grăsimi, din care
- 50 g
- - acizi grași saturați
- 5,2 g
- Carbohidrați, din care
- 32 g
- - zaharuri
- 15 g
- Proteine
- 2,9 g
- Sare
- 0,01 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Paine bio crocanta din faina integrala de secara cu susan, 200g Linea Natura





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Crema vegetala bio pentru gatit pe baza de cocos, 500ml Ecomil Cuisine




