• -15%
Crema cu arnica, 50ml Argital
Crema cu arnica, 50ml Argital

Crema cu arnica, 50ml Argital

AG2028

8018968020284

31,87 lei 37,50 lei -15%
cu TVA

Etichete:
 

ARGITAL - Crema cu arnica, 50 ml

Produs cosmetic natural.
Recomandat împotriva vânătăilor
Nu conţine conservanţi.

Pentru vânătăi şi contuzii, probleme  articulare, contracturi sau oboselii musculare, cat si pentru arsuri. Conţine extract din floare de arnică de munte şi gel de argilă verde. Recomandată pentru faţă şi corp.

Arnica, cu florile sale galbene, este o plantă medicinală care creşte în zonele de munte în locuri unde se întâlnesc trei elemente deosebite: linişte, răcoare şi lumină. În ciclul său de viaţă arnica absoarbe toată lumina din jur şi concentrează toate principiile preluate din lumină în flori, frunze şi rădăcini. Aceste principii active, combinate cu forţele fine ale căldurii sunt concentrate în crema cu arnică Argital. Crema cu arnică ajută la înlăturarea vânătăilor. Poate fi folosită şi pentru faţă şi pentru corp.

Pentru un somn liniştit:
Pentru relaxarea tensiunilor acumulate în timpul zilei, seara puneţi picioarele aproximativ 10 minute  în apă caldă în care adăugaţi o cantitate mică de argilă verde Argital. Apoi uscaţi picioarele, aplicaţi cremă cu arnică şi masaţi până la gleznă. Acest tratament plăcut vă va da un somn liniştit.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, alcool, polyglyceryl distearate, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, extract de arnică de munte, Solum Fullonum, ulei de levănţică*, ulei de roiniţă, tocopherol, acid lactic, extract de smirnă, extract de dracilă, gumă de xantan.
*compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: citral, citronellol, limonene, geraniol, linalool.

Cu extract de Arnică (lat: Arnica montana, popular: podbal de munte)  și cu Gel de argilă verde, crema Argital-Arnica este indicată în cazul vânătăilor, problemelor  articulare, contracturilor sau oboselii musculare.
Dintre efectele multiple ale extractului de arnică pot fi enumerate:

  • Promovează dispariția de vânătăi
  • Accelerează recuperarea în caz de probleme musculare si articulare
  • Reface picioarele umflate și obosite
  • Întărește capilarele slăbite
  • Conferă pielii elasticitate și strălucire
  • Hidratează pielea crăpată și deshidratată, inclusiv la degetele de la picioare
  • Calmează și relaxează piciarele obosite
  • Deosebit de utilă și în caz de arsuri (calmează și revigorează pielea)Deoarece crema cu arnică are în compoziție și ulei de lavandă și roiniță, fac din această cremă un produs  deosebit de util și pentru sportivi.

Producător: Argital Spa
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Informatii mai multe despre produsele Argital puteti gasi in Manualul ARGITAL pentru esteticieni. Click aici
Descarca GRATUIT "Manualul Argilei" de dr. Giuseppe Ferraro si afla mai multe despre proprietatile vindecatoare ale argilei verzi. Click aici

Mod de utilizare
Întindeţi un strat generos de cremă cu arnică pe zona care urmează a fi tratată şi masaţi, de preferat prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1), până este complet absorbită în piele. Crema cu arnică poate fi aplicată de mai multe ori pe zi.
(1) Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi. Recomandăm mişcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică şi mişcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe