Lapte vegetal demachiant, 200ml Argital
Lapte vegetal demachiant, 200ml Argital

Lapte vegetal demachiant, 200ml Argital

AG2017

8018968020178

55,50 lei
cu TVA

 

ARGITAL - Lapte vegetal demachiant, 100 ml

Laptele vegetal Argital este bogat în ingrediente naturale preţioase care curăţă pielea feţei fără a altera caracterul ei natural. Uleiul vegetal pur de migdale dulci îndepărtează impurităţile şi microparticulele grase de pe piele, menţinând-o mai moale şi mai elastică.

Apa pură de izvor  curăţă şi împrospătează. Uleiurile esenţiale pure de ylang- ylang, muşcate şi levănţică stimulează şi conferă o mireasmă dulce foarte plăcută.
Coada calului, prin forţele silicaţilor, fac pielea mai luminoasă şi mai netedă. Gelul de argilă verde uscată la soare are acţiune anti îmbătrânire.

Ingrediente: apă, ulei de migdale, alcool, potassium palmitoyl hydrolized wheat protein/glyceryl stearate/cetearyl alcohol, extract de coada calului, ulei de ylang- ylang*, ulei de muşcată*, ulei de levănţică*, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic.
*compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, eugenol, farnesol, geraniol, isoeugenol, linalool, citronellol, limonene.

Producător: Argital
Produs în Italia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Informatii mai multe despre produsele Argital puteti gasi in Manualul ARGITAL pentru esteticieni. Click aici
Descarca GRATUIT "Manualul Argilei" de dr. Giuseppe Ferraro si afla mai multe despre proprietatile vindecatoare ale argilei verzi. Click aici

Mod de utilizare
Puneţi cantitatea dorită de lapte demachiant pe o dischetă de vată, un burete sau în palmă şi întindeţi pe faţă prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1).
(1)Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi. Recomandăm mişcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică şi mişcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Sortează după:

0 1 2 3 4
(5/5

Ok

0 din 0 oameni au găsit folositoare această recenzie
Calitate produs: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Miroase foarte bine, doar din ingrediente naturale.


<b>1</b>

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe