• -50%
Ulei de 5 zile, pentru Ea, 30ml Argital
Ulei de 5 zile, pentru Ea, 30ml Argital

Ulei de 5 zile, pentru Ea, 30ml Argital

AG2065

80894148

19,75 lei 39,50 lei -50%
cu TVA

Etichete:
 

ULEI DE 5 ZIE, PENTRU EA, 30 ML

Cu extracte din plante și argilă verde

Uleiul de 5 zile relaxează și alină tensiunea ori disconfortul în perioada menstruala, cele 5 zile ale lunii în care o femeie este vulnerabilă atât fizic cât și psihic.

Uleiul este eficient pentru reducerea tensiunii și a umflăturii la nivelul abdomenului inferior. 

Aceste efecte benefice sunt derivate din acțiunea gelului de argila verde și a plantelor medicinale. În special, extractul coada racului linișteste și conferă relaxare. Gelul verde de argilă are efect antiinflamator, calmează pielea și dă o senzație de bine. Celelalte extracte din plante atent selecționate protejează aparatul genital. Salvia sclarea, cunoscută sub numele de "planta femeilor" relaxează și îmbunătățește starea generală, iar avocado și uleiul de migdale dulci hrănesc pielea, oferă mângâiere și confort psihic.

Uleiurile esențiale de ylang ylang, lamaie și lavanda, împreună cu extractul de vanilie, conferă acestui produs un parfum foarte relaxant, plăcut, dulce, proaspăt și unic și o senzație de prospețime.

Recomandări: Uleiul și crema de 5 zile pot fi folosite separat sau împreună, după cum produsele se completează între ele și își sporesc proprietățiile. Combinația de uleiuri esențiale și extractul de salvie bio și vanilie organică oferă o aromă dulce și unică.

Ingrediente: ulei de migdale dulci (Punus amygdalus dulcis), ulei de avocado* (Persea gratissima), extract de coada racului (Potentilla anserina), extract din rădăcină de coada racului (Potentilla erecta), extract din urzică moartă albă (Lamium album), extract de salvie (Salvia Sclarea), extract din frunze de coada calului (Equisetum arvense), extract din frunzele stugurilor ursului (Arctostaphylos uva ursi), argilă verde (Solum fullonum), extract din scoarța de drăcilă (Berberis vulgaris), extract din rășină de smirnă (Styrax benzoin), extract din vanilie (Vanilla planifolia), ulei din coajă de lămâie* (Citrus limon), ulei din floare de ylang-ylang* (Cananga odorata), ulei de levănțică* (Lacandula hybrida), ulei din salvie* (Salvia sclarea), alcool.

* Componente ale uleiurilor esențiale naturale: Limonene, citral, coumarin, benzonat de benzil, salicilat de benzil, farsenol, geraniol, linalool.

Ingrediente ecologice/bio: ulei de migdale dulci (Punus amygdalus dulcis), ulei de avocado (Persea gratissima), extract de salvie (Salvia Sclarea), extract din frunze de coada calului (Equisetum arvense), extract din frunzele stugurilor ursului (Arctostaphylos uva ursi), extract din vanilie (Vanilla planifolia), ulei din coajă de lămâie (Citrus limon), ulei de levănțică (Lacandula hybrida), alcool.

Termen de valabilitate: a se vedea pe etichetă.

Producător: Argital, Italia
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Mod de utilizare: aplicați uleiul de două ori pe zi, pe partea inferioară a abdomenului și masați în sensul acelor ceasornicului* până se asimilează complet. Pentru rezultate bune vă recomandăm să aplicați uleiul cu cateva zile înainte de instalarea disconfortului. Uleiul mai poate fi aplicat și în zona lombară sau pe coapse.

*Chiar și mișcările de mică intensitate, dar aplicate corect și în mod regulat, pot servi la îmbunătățirea circulației sângelui și a sistemului limfatic.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe