Ulei din 36 plante medicinale 20 ml

Ulei din 36 plante medicinale, 10ml Guldenmoor

Domeniile de utilizare ale acestui complex de uleiuri este foarte vast.- Între altele oferă rezultate excelente în tratarea dermatozelor, în masarea picioarelor obosite, în migrene, dureri articulare de orice fel, igiena orală, ba chiar în îndepărtarea tantarilor.... Un remediu natural de nelipsit în orice casă, în trusa de prim ajutor, dar si pentru trusa maseurilor profesionisti.

SNG10478138

6426309005395

27,91 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Ulei din 36 plante medicinale, 10 ml

Numai pentru uz extern!

Mod de administrare:
- Pentru utilizare zilnică, amestecați uleiul din 36 de plante medicinale cu un ulei neutru sau cu apă.
- Pentru picioare, genunchi, șolduri, spate, umeri, gât sau piept adăugați 2-3 picături de ulei în 10ml (2 căpăcele) de ulei neutru și masați ușor.
- Pentru eliminarea oboselii și revigorare adăugați 2-3 picături de ulei din plante medicinale în 10 ml ulei neutru și masați pe frunte, tâmple, scalp și gât. O să vă simțiți ochii instantaneu odihniți și revitalizați.
- Pentru un masaj liniștitor după efort prelungit cupierderea tonusului, adăugați câteva picături de ulei din plante medicinale în ulei neutru și masați.
- Pentru îngrijirea picioarelor împotriva transpirației neplăcute, adăugați câteva picături în apa pentru baia picioarelor. Revigorează și odorizează picioarele obosite și suprasolicitate.
- Pentru clătirea cavității bucale sau gargară 2-3 picături adăugate într-un pahar cu apă sunt ideale pentru igiena orală, lăsând o respirație proaspătă.
- Câteva picături masate pe piele va îndepărta orice tânțar în timp de vă veți bucura de parfumul complex al uleiurilor eterice din cele 36 de plante.

Atenționări:
Nu este recomandat copiilor sub 7 ani, femeilor gravide și care alăptează sau persoanelor care prezintă alergii la unele din ingrediente. A se păstra departe de accesul copiilor. Înghițirea sau penetrarea în căile respiratorii poate fi mortală. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii clătiți bine cu apă iar în caz de discofort consultați medicul oftalmolog. După aplicarea pe piele evitați expunerea la soare.
Uleiul concentrat din plante medicinale nu se va folosi nediluat!

Ingrediente: Ulei de eucalipt, ulei de mentă, ulei de brad siberian, ulei de rozmarin, ulei din conuri de pin, ulei de niaouli, ulei de terebentină, ulei de camfor, ulei de eucalipt lămâios, ulei de anason stelat, ulei de anason, ulei defenicul, ulei de jneapăn, ulei de levănțică portugheză, ulei de ienupăr, ulei de chiparos italian, ulei de Melaleuca Cajaputi, ulei de brad argintiu, ulei de levănțică hibridă, ulei de levănțică, ulei de cuișoare, ulei de iarba cămilei, ulei de bergamotă, ulei din lemn de Ho, ulei de mentă spicată, ulei de chimen, ulei de pomelo, ulei de Geranium Maculatum, ulei de mărar, ulei de nucșoară, ulei de coriandru, ulei de ienupăr roșu, ulei de mentă sălbatică, ulei de portocale, ulei de salvie, ulei de cimbru, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol, Isoeugenol.
Produs în Germania pentru Pronat S.R.L.Timisoara,

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe