• Nou
Vopsea de par pulbere, pe baza de...
Vopsea de par pulbere, pe baza de...

Vopsea de par pulbere, pe baza de plante, blond cupru, 100g Logona

BG325460

4055297148733

88,50 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Vopsea de par pulbere, pe baza de plante, blond cupru, 100g Logona

Vegan

Nuanța BLOND CUPRU este potrivită în special pentru părul blond deschis până la blond închis și conferă o strălucire blondă auriu suplă și naturală. Părul nu se deschide la culoare în timpul utilizării (consultați instrucțiunile de utilizare).
Dacă nu sunteți sigură ce nuanță se potrivește culorii naturale a părului dumneavoastră și rezultatului dorit, consultați paleta noastră de culori.
Noua vopsea de păr din plante pentru blond cupru corespunde denumirii anterioare 020 blond caramel.
Rezultatul culorii poate varia individual în funcție de culoarea originală a părului.
Fiecare vopsea de păr din plante folosește o rețetă făcută din Henna, ierburi și fructe pentru luminozitate intensă, mai multă strălucire și volum natural.Culoarea părului pe bază de plante poate fi folosită imediat și este potrivită și pentru vopsirea rădăcinilor.
Balsamul de îngrijire pentru păstrarea culorii  cu urzică organică, completează procesul de colorare, netezește părul și blochează pigmenții de culoare, astfel încât culoarea să dureze mai mult.

Cutia conține 2x50g pudră de colorare, balsam tratament pentru par 15 ml, o pereche de mănuși, o caschetă, foaie de instrucțiuni.

Atenționări: Vopselele de păr trebuie aplicate doar pe pielea intactă. Vă rugăm să vă asigurați că nu inhalați pulberea în timpul amestecării, deoarece poate provoca reacții alergice la persoanele sensibile. Vopseaua trebuie amestecată cu apă fierbinte. Urmați instrucțiunile de utilizare din interiorul cutiei.

Ingrediente vopsea: Pudră de frunze de Cassia Auriculata, Rădăcină de Rheum Rhaponticum, Pulbere de semințe de cafea (Coffea Arabica), Pulbere din coji de nuc (Juglans Regia), Henna (Lawsonia Inermis), Pulbere de frunze de Indigofera Argentea, Pulbere de frunze de Indigofera Tinctoria, Proteină de porumb hidrolizată, Proteină de grâu hidrolizată, Proteină de soia hidrolizată, Ulei de avocado (Persea Gratissima), Alginat, Filtrate de ferment de rădăcină de ridiche Leuconostoc, Apă purificată, Tocopherol (vitamina E), Ulei de floarea-soarelui* (Helianthus Annuus)
*=ingrediente din agricultură ecologică certificată.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conținut: 100 g
Producător: LOGOCOS Naturkosmetik GmbH & Co. KG, Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

PRE-TRATAMENT ȘI PREGĂTIRE
Vă rugăm să citiți instrucțiunile incluse înainte de utilizare. Stabiliți culoarea țintă dorită în funcție de culoarea naturală a părului. Eliminați toți siliconii, mătreața și reziduurile de styling din păr. În cel mai bun caz, utilizați șampoanele lichide LOGONA. Pentru o curățare profundă fără a lăsa reziduuri, recomandăm un pretratament cu argilă minerală LOGONA.

AMESTECAREA PULBERII DE CULOARE
Stabiliți cantitatea de pudră în funcție de lungimea părului și instrucțiunile pentru utilizare. Puneți pudra într-un castron și fierbeți cantitatea potrivită de apă. Amestecați-o cu pudra, amestecând constant, până obțineți o consistență fină, ușor compactă.

APLICAREA VOPSELEI VEGETALE DE PĂR
Protejați-vă mâinile și hainele. Aplicați pudra amestecată șuviță cu șuviță pe părul proaspăt spălat până când tot părul este acoperit. Apoi îndepărtați toate reziduurile de culoare de pe piele și acoperiți părul cu casca termică inclusă. În plus, înfășurați un prosop pe cap.

SFAT: Căldura suplimentară intensifică procesul de vopsire.

TIMP DE EXPUNERE
Vopselele vegetale de păr pot rămâne în păr timp de până la 2 ore; cu cât timpul de expunere este mai lung, cu atât rezultatul este mai intens. Pentru păr mai lung și/sau mai gros, se recomandă un timp de expunere mai îndelungat.

CLĂTIRE
Apoi clătiți-vă părul cu apă caldă (fără a folosi șampon). Vă rugăm să rețineți că pentru o retenție optimă a culorii ar trebui să așteptați până la 24 de ore înainte de a vă spăla din nou părul.

FIXAREA CULORII ȘI TRATAMENTUL POST-COLOR
Aplicați TRATAMENTUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU PĂSTRAREA CULORII CU URZICĂ ORGANICĂ pe părul proaspăt spălat. Lăsați tratamentul să acționeze timp de aproximativ 5 minute, apoi clătiți-l. Tratamentul de îngrijire pentru păstrarea culorii cu extract organic de urzică ajută procesul de vopsire a părului. Egalizează structura părului și blochează pigmenții de culoare.
Pentru un păr bine îngrijit, ușor de pieptănat, rezultate de culoare de lungă durată și un luciu sănătos.

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe