• Nou
Vopsea de par pulbere, pe baza de...
Vopsea de par pulbere, pe baza de...

Vopsea de par pulbere, pe baza de plante, castaniu cafea, 100g Logona

BG325472

4055297149051

88,50 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Vopsea de par pulbere, pe baza de plante, castaniu cafea, 100g Logona

Vegan

Nuanța COFFEE BROWN este potrivită în special pentru părul blond deschis până la brun închis și îi oferă o strălucire netedă, naturală, bine îngrijită și intensă. Părul nu este deschis la culoare în timpul utilizării (consultați instrucțiunile de utilizare).
Dacă nu sunteți sigur(ă) cu privire la nuanța care se potrivește culorii originale a părului și rezultatului dorit, utilizați paleta noastră de culori.
Noua vopsea de păr pe bază de plante hrănitoare COFFEE BROWN corespunde numelui anterior 090 Dark Brown.Rezultatul culorii poate varia individual în funcție de culoarea originală a părului.
Fiecare vopsea de păr din plante folosește o rețetă făcută din Henna, ierburi și fructe pentru luminozitate intensă, mai multă strălucire și volum natural.Culoarea părului pe bază de plante poate fi folosită imediat și este potrivită și pentru vopsirea rădăcinilor.
Balsamul de îngrijire pentru păstrarea culorii  cu urzică organică, completează procesul de colorare, netezește părul și blochează pigmenții de culoare, astfel încât culoarea să dureze mai mult.

Cutia conține 2x50g pudră de colorare, balsam tratament pentru par 15 ml, o pereche de mănuși, o caschetă, foaie de instrucțiuni.

Atenționări: Vopselele de păr trebuie aplicate doar pe pielea intactă. Vă rugăm să vă asigurați că nu inhalați pulberea în timpul amestecării, deoarece poate provoca reacții alergice la persoanele sensibile. Vopseaua trebuie amestecată cu apă fierbinte. Urmați instrucțiunile de utilizare din interiorul cutiei.

Ingrediente vopsea: Pudră de frunze de Indigofera Tinctoria, Henna*, Extract de frunze de Lawsonia Inermis (Henna), Maltodextrin, Apă, Alcool*, Stearat de glicerină SE, Alcool cetilic, Betaină, Alcool cetearilic, Ulei de semințe de struguri, Inulină, Ulei de măsline din fructe de măsline*, Acid linoleic, Proteină de porumb hidrolizată, Proteină de grâu hidrolizată, Cocoyl Glutamate disodic, Proteină de soia hidrolizată, Mica, Glicerină, Arginină, Esteri hidrolizați de jojoba, Cocoyl Glutamate de sodiu, Citrat de sodiu, Tocoferol, Extract de urzică*, Acid citric, Arginat de cocoyl etil PCA, Ferment de rădăcină de ridiche Leuconostoc, Ulei de semințe de floarea-soarelui*, Acid levulinic, Levulinat de sodiu, Acid linolenic, Parfum**, Linalool**, Limonene**, Dioxid de titan (CI 77891).
*=ingrediente din agricultură ecologică certificată.
**=uleiuri esențiale naturale.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conținut: 100 g
Producător: LOGOCOS Naturkosmetik GmbH & Co. KG, Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

PRE-TRATAMENT ȘI PREGĂTIRE
Vă rugăm să citiți instrucțiunile incluse înainte de utilizare. Stabiliți culoarea țintă dorită în funcție de culoarea naturală a părului. Eliminați toți siliconii, mătreața și reziduurile de styling din păr. În cel mai bun caz, utilizați șampoanele lichide LOGONA. Pentru o curățare profundă fără a lăsa reziduuri, recomandăm un pretratament cu argilă minerală LOGONA.

AMESTECAREA PULBERII DE CULOARE
Stabiliți cantitatea de pudră în funcție de lungimea părului și instrucțiunile pentru utilizare. Puneți pudra într-un castron și fierbeți cantitatea potrivită de apă. Amestecați-o cu pudra, amestecând constant, până obțineți o consistență fină, ușor compactă.

APLICAREA VOPSELEI VEGETALE DE PĂR
Protejați-vă mâinile și hainele. Aplicați pudra amestecată șuviță cu șuviță pe părul proaspăt spălat până când tot părul este acoperit. Apoi îndepărtați toate reziduurile de culoare de pe piele și acoperiți părul cu casca termică inclusă. În plus, înfășurați un prosop pe cap.

SFAT: Căldura suplimentară intensifică procesul de vopsire.

TIMP DE EXPUNERE
Vopselele vegetale de păr pot rămâne în păr timp de până la 2 ore; cu cât timpul de expunere este mai lung, cu atât rezultatul este mai intens. Pentru păr mai lung și/sau mai gros, se recomandă un timp de expunere mai îndelungat.

CLĂTIRE
Apoi clătiți-vă părul cu apă caldă (fără a folosi șampon). Vă rugăm să rețineți că pentru o retenție optimă a culorii ar trebui să așteptați până la 24 de ore înainte de a vă spăla din nou părul.

FIXAREA CULORII ȘI TRATAMENTUL POST-COLOR
Aplicați TRATAMENTUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU PĂSTRAREA CULORII CU URZICĂ ORGANICĂ pe părul proaspăt spălat. Lăsați tratamentul să acționeze timp de aproximativ 5 minute, apoi clătiți-l. Tratamentul de îngrijire pentru păstrarea culorii cu extract organic de urzică ajută procesul de vopsire a părului. Egalizează structura părului și blochează pigmenții de culoare.
Pentru un păr bine îngrijit, ușor de pieptănat, rezultate de culoare de lungă durată și un luciu sănătos.

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe