Crema de protectie solara SPF 50+,...

Crema de protectie solara SPF 50+, 50ml Mademoiselle Agathe

AGSU03

3700914701204

Ultimele produse in stoc
119,00 lei
cu TVA

 

Crema de protecție solara SPF 50+, 50 ml Mademoiselle Agathe

Protejați-vă pielea în mod eficient de soare și razele UVA/UVB cu crema noastră organică de protecție solară, care folosește numai filtre 100% naturale, non-nano și fără parfum pentru cea mai sensibilă piele. Textura sa fluidă și ușoară nu se lipește și este rezistentă la apă. Formula ecologică care nu prezintă riscuri pentru fauna sălbatică marină.
Dacă sunteți în căutarea unei creme de protecție eficientă împotriva razelor solare și fără ingrediente controversate, cunoscute pentru impactul lor negativ asupra pielii și asupra mediului, descoperiți crema noastră organică de protecție solară, cu mucus de melc, certificată de COSMOS.
Gama Agathe Sun nu conține filtre chimice, care sunt puternic suspectate a fi perturbatori endocrini pentru oameni și ecotoxici pentru mediul marin (de exemplu, albirea coralilor). Produsele noastre sunt formulate pe baza celor mai recente descoperiri în cercetarea biologică. Sunt rezistente la apă, nu sunt uleioase și nu se lipesc. Îmbogățit cu 22% extract de mucus de melc, pentru acțiunea de vindecare și reînnoire a alantoinei, și vitaminele E și C prezente în mod natural și în mucusul de melc care ajută la calmarea pielii de stresul oxidativ ca răspuns la inflamația cauzată de expunerea la soare.

Ingrediente INCI: Extract acvatic filtrat de secreție de melc*, carbonat de dicapryl, dioxid de titan, glicerină, apă (Aqua), triglicerid caprilic/capric, ulei de semințe de Simmondsia chinensis*, diizostearat de poligliceril-3, alcani de nucă de cocos, acid poligliceril-2 dipolihidroxistearat, droxistearat Acid stearic, ulei de semințe de Calophyllum inophyllum*, sulfat de magneziu, clorură de sodiu, gumă de xantan, hidroxid de aluminiu, levulinat de sodiu, gliceril caprilat, alumină, coco-caprilat/caprat, anisat de sodiu, pulbere din suc de frunze de aloe vera*, Acid citric, benzoat de sodiu, tocoferol.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

Recomandări de utilizare:
Aplicați generos și uniform. Repetați aplicarea special după fiecare baie. Trebuie să utilizați o cremă de protecție solară dacă sunteți expuși la soare mai mult de 10 minute. Evitați expunerea între orele 12:00 și 16:00. Protejați-vă de lumina solară îmbrăcându-vă cu un tricou, este cea mai bună protecție. Nu expuneți bebelușii și copiii mai mici de 36 de luni direct la lumina solară.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 50 ml
Producător: Mademoiselle Agathe Cosmetics. Franța
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe